Zijde blog

Fris en uitgerust wakker met bamboe kussen

Fris en uitgerust wakker met bamboe kussen

De zoektocht naar het ideale hoofdkussen... Het is een uitdagend proces, want waar vind je een kussen die aan al jouw behoeften voldoet? Gelukkig is daar het bamboe kussen. Een kussen wat hygiënisch, comfortabel en ook nog eens duurzaam is!

Zo slaap je op warme zomernachten: 6 tips

Zo slaap je op warme zomernachten: 6 tips

Ook zo'n moeite met slapen wanneer het warm is? Zie je daarom op tegen de zomermaanden? Geen paniek. Over het algemeen is de zomer een seizoen waar erg naar wordt uitgekeken. Echter is niet iedereen blij met de zomer. Heb je last van nacht zweten? Lig je wakker omdat het te warm is? Met deze tips slaap je optimaal.

Het bamboe dekbed - slapen op wolken

Het bamboe dekbed - slapen op wolken

Het is werkelijk een droom om te slapen onder een zijdezachte bamboe dekbed. . Een dekbed dat zich helemaal aanpast aan jouw wensen qua warmte of frisheid. Een goed alternatief voor het vaak te warme dons dekbed.

Het nadeel van een zijden dekbed?

Het nadeel van een zijden dekbed?

Weekend! Ik ga lekker logeren bij een goede vriendin. Feest zou je denken? Qua slapen niet. Noem me de prinses op de erwt of simpelweg een van de mensen die het slapen onder zijde ontdekt heeft. Als eigenaar van Silk Heaven weet je dat ik natuurlijk onder een zijden dekbed slaap. Ik geniet al jaren van het comfort van het Silkweb zijden dekbed, 400g/m2. Dat heeft een nadeel: IK KAN NIET MEER ZONDER! Dat heb ik dit weekend ontdekt. Lees hier waarom.