Zijde blog

6 Tips voor een gezellige winteravond (onder je zijde plaid)

 6 Tips voor een gezellige winteravond (onder je zijde plaid)

Natuurlijk lijkt de zomer bij uitstek dé tijd voor gezelligheid. In de winter is er ook veel gezelligheid te vinden. Alleen zijn de manieren waarop je het gezellig maakt, natuurlijk net even anders: Denk aan een leuke film kijken, onder een warme, plaid van zijde bijvoorbeeld. Of een kop warme chocolademelk erbij.

Beanie van zijde: Nieuw

Beanie van zijde: Nieuw

Als er een tijd is om alle fijne accessoires uit de kast te trekken. Dan is het de winter wel. Leuke shawls, warme handschoenen en een gave muts. Natuurlijk gecombineerd met de perfecte tas, sieraden en juiste paar (warme) schoenen. En voor de mannen is een stoer accessoire altijd meegenomen, zeker als deze ook nog eens praktisch is.

Dekbedden voor koukleumen: Het 4-seizoenendekbed

Dekbedden voor koukleumen: Het 4-seizoenendekbed

De herfst is officieel ingegaan. Dat betekent dat de avonden knusser, de nachten langer, maar ook kouder zullen worden. Voor de hittepetitten onder ons een fijn vooruitzicht, waar het voor de koukleumen weer tijd wordt om voor extra warmte te zorgen. Gelukkig bestaat er een 4-seizoenendekbed om die seizoenswisseling een stuk aangenamer en gemakkelijker te maken.

Welk beddengoed is geschikt voor mij?

Welk beddengoed is geschikt voor mij?

Beddengoed uitzoeken lijkt een vervelende, nietszeggende klus. Verwarrend ook, met de tal van soorten die er te vinden zijn, maar als je je bedenkt dat je gemiddeld 7 uur per nacht doorbrengt tussen deze uitgezochte lakens. Dan snap je dat juist het beddengoed heel belangrijk is! Welk soort beddengoed past het beste bij jou?