Menu
EUR
Het bamboe dekbed - slapen op wolken

Het bamboe dekbed - slapen op wolken

Bamboe dekbedovertrek: Zacht voor je huid

Bamboe is evenals zijde een natuurproduct. De vezels van de bamboeplanten worden, door middel van een proces, omgezet naar superzacht bedtextiel of vulling voor het dekbed.  Het voordeel van een bamboe dekbed is dat dit vezel van nature een antibacteriële, geurbestendig, huisstofmijt, schimmelwerend en een anti-allergische werking heeft. Daarnaast staat bamboe ook bekend om zijn vocht absorberende eigenschappen. Dit maakt het dat deze dekbedden erg geschikt zijn voor mensen die last hebben van nacht zweten of hitte.


Bamboe dekbed

bamboe dekbed

Wil jij ook niet telkens moeten wisselen van dekbed? Dan is de bamboe dekbed een echte aanrader. Het bamboe dekbed is namelijk warmte-regulerend: het houdt je koeler bij hitte en warmer bij koude. Een dekbed dat zich helemaal aanpast aan jouw verlangens.  Zo absorbeert bamboe drie keer meer vocht in vergelijking met katoen en is het ook ideaal voor mensen die nacht zweten.

De bamboe vezels zorgen voor een goede ventilatie, waardoor je dekbed langdurig fris en luchtig aanvoelt. Er is keuze uit 2 diktes: 300g/m2 (warmteklasse 2-3) en 500g/m2 (warmteklasse 1-2) vulgewicht. Beide zijn geschikt voor het hele jaar. Geniet het hele jaar door van jouw dekbed.  


Duurzaam dekbed

De bamboe dekbedden zijn zeer duurzaam  geproduceerd.  Dit betekend dat je eco-vriendelijke comfort krijgt. De kweek van bamboe, niet van het soort dat panda’s eten, vraagt alleen wat water. Er worden geen chemicaliën of pesticiden op gebruikt. Zo ben je dus ook goed bezig voor het milieu! Wil je ook ervaren hoe het voelt om op een wolk te slapen? 

Ontdek nu wat er allemaal te verkrijgen is

Bekijk bamboe beddengoed>

 

Wat is jouw ervaring met de Bamboe dekbed? Deel het met ons in een reactie!

 

 

 

 

 


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €60,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!