Het nadeel van een zijden dekbed?

Het nadeel van een zijden dekbed?

Weekend! Ik ga lekker logeren bij een goede vriendin. Feest zou je denken? Qua slapen niet. Noem me de prinses op de erwt of simpelweg een van de mensen die het slapen onder zijde ontdekt heeft. Als eigenaar van Silk Heaven weet je dat ik natuurlijk onder een zijden dekbed slaap. Ik geniet al jaren van het comfort van het Silkweb zijden dekbed, 400g/m2. Dat heeft een nadeel: IK KAN NIET MEER ZONDER! Dat heb ik dit weekend ontdekt. Lees hier waarom.

Lekker bed?

Dit bed ziet er heerlijk uit, niet? Dat wordt prima slapen bij vriendin in Eindhoven.  Helaas. Als slaapadviseur en zijde expert neem ik overal al mijn zijden kussensloop mee naar toe. Plus mijn hoofdkussen. Tas met kleding, schoenen. Daar komt voortaan nog een grote tas bij: met zijden dekbed.

 

Afzien en hitte zonder zijde

Afzien. Dat was het. Ik viel wel in slaap, maar werd echt wel 5x wakker die nacht. Van dit hitte! Bah, wat een akelig gevoel om het zo warm te krijgen. Broeierig. Daar heb ik thuis onder mijn zijden dekbed nooit last van. Dat ademt en geeft me altijd een fijne temperatuur. Niet te heet, niet te koud. Aangenaam. Zacht. Lief zou ik haast zeggen.

De volgende ochtend brak. Beetje slaaptekort zeg maar. Ik neem snel een kijkje op het waslabel van het dekbed: 100% polyester. Dat dacht ik al.

 

Reizen met de trein is voor mij niet meer te doen: Met al die tassen én mijn zijden dekbed mee, dan kom ik handen te kortJ
Waar slaap jij op? Deel het in dit blog.


Wil je ook weten waarom een zijden dekbed zo geliefd is?
Download nu hier het gratis e-book “alles wat je wil weten of een zijden dekbed”

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »