Tip voor deze maand: 4 Seizoenen dekbedden

De folders in uw brievenbus staan vol met dekbedden. September en oktober zijn de maanden om te kijken naar een nieuw dekbed. Is uw dekbed nog naar wens? Slaapt u er lekker onder? Hoe oud is uw dekbed eigenlijk? Een tip om het hele jaar door lekker te slapen, zijn 4 seizoenen dekbedden. Wat zijn dat voor dekbedden eigenlijk?

4 Seizoenen dekbedden bestaan uit 2 dekbedden: 1 dunnere voor de warme zomermaanden en 1 dikker dekbed voor de herfst en lente. In de winter verbindt u de dekbedden eenvoudig aan elkaar voor extra warmte. Flexibel slapen het hele jaar door! Naar gelang uw behoefte aan warmte, kiest u welk dekbed u gebruikt. Het andere bewaart u in de opbergtas.

Hoe kiest u een 4 seizoenen dekbed dat bij u past?
Allereerst begint u met de slaapkamertemperatuur. Wat past daarbij? Is het koud of juist altijd rond de 18 graden? Of heel warm in de zomer? Heeft u last van allergie of astma?
Heeft u last van hitte of transpiratie, kiest u dan vooral een materiaal dat deze klachten kan verlichten. Daar zijn tegenwoordig zeer moderne materialen voor, zoals het natuurlijke Tencel en bamboe. Mag de prijs geen issue zijn, dan kunt u ook zijde overwegen. Dat geeft u behalve slaapcomfort  ook nog eens een ongekend gevoel, een weldaad van luxe. Het valt licht en soepel om u heen, zonder te woelen.

Laat u gerust adviseren door een deskundige, voordat u uw keuze bepaald. U gaat er tenslotte jaren mee doen, met uw eigen 4 seizoenen dekbedden.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »