Verduisterende rolgordijnen: ideaal voor een goede nachtrust

Verduisterende rolgordijnen: ideaal voor een goede nachtrust

De dagen duren langer nu het langer licht is. Heerlijk, `s avonds kun je langer buiten zitten en `s ochtends kun je toch wat makkelijker opstaan dan wanneer het nog midden in de nacht lijkt. Die lange zomeravonden hebben ook minpunten: als je kunt uitslapen, wordt je eerder gewekt door het licht. Verduisterende rolgordijnen zijn een oplossing voor een goede nachtrust.

Verduisterende rolgordijnen

Wij raden verduisterende rolgordijnen aan voor op een slaapkamer. Deze hebben een transmissie van 0%, wat inhoudt dat er helemaal geen licht door de stof heen komt. Het maakt hierbij niet uit welke kleur u kiest: een witte of zwarte stof hebben dezelfde transmissie. Dankzij een speciale doorzichtige coating aan de achterkant van onze rolgordijnen zijn ze verduisterend.


Zijgeleiding

Als je erg gevoelig bent voor licht tijdens de nacht dan kun je ervoor kiezen om U-profielen bij het rolgordijn te bestellen. Deze zijgeleiding zorgt ervoor dat de zijkanten van het rolgordijn worden geleidt door een aluminium u-profiel en hiermee zorg je ervoor dat je zo min mogelijk restlicht overhoudt.


Het belang van een goede nachtrust

Slapen is belangrijk dat weet iedereen, veel mensen weten niet waarom slapen nou zo belangrijk is. Door te slapen worden je hersenen opgeladen en klaargemaakt voor een nieuwe dag. Je hersenen krijgen zo de kans om gegevens te reorganiseren, informatie beter te verwerken en ook herinneringen te reorganiseren.


Daarnaast brengt een goede nachtrust meerdere voordelen met zich mee, zoals het tegengaan van huidveroudering, het herstellen van spieren, een betere concentratie, stressvermindering, een verlaging van de bloeddruk wanneer deze te hoog, het vermindert de kans op diabetes, depressies en op borst- en darmkanker. Daarnaast werkt een goede nachtrust libido verhogend en zorgt het ervoor dat je je vrolijker voelt en creatiever met uitdagingen om kunt gaan.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »