Menu
EUR
5 Redenen  nooit meer zonder een zijden dekbed te slapen

5 Redenen nooit meer zonder een zijden dekbed te slapen

Door: Slaapadviseur Mirna Reacties: 0

Waarom niet meer zonder een zijden dekbed?

Allereerst, neem het niet van ons aan, maar ontdek de reviews van alle mensen die al onder een puur zijden dekbed slapen. Dat kan hier>

5 Redenen

1.Een zijden dekbed zorgt voor een hoge slaapcomfort, doordat het zich aan de omgevingstemperatuur aanpast. Wanneer het warm is zorgt het voor verkoeling en wanneer het koud is zorgt het voor warmte. Zowel ideaal voor de koukleumen als de warme kacheltjes. Ook voor vrouwen in de overgang is een zijden dekbed de perfecte oplossing.

Review Kate747 - 5.0 star rating
02/12/20 Echt een verademing
Twee jaar geleden heb ik mijn eerste zijden dekbed gekocht bij Silk Heaven. Echt een verademing! Met 325 gram is de temperatuur 's zomers niet te warm en dan ook perfect in de lente en de herfst. Helaas kreeg ik het 's winters toch koud en mijn extra synthetische dekbed veroorzaakte zweetpartijen. Met deze van Belcanto erbij,  is het probleem helemaal opgelost. Nu 's winters warm genoeg in bed zonder te zweten en nog steeds het gevoel alsof je in de wolken slaapt :)
 

2. Zijde is lichtgewicht en voegt zich naar je lichaam. Het dekbed valt zacht om het lichaam heen valt en woelen behoort tot het verleden. Een zijden dekbed kan verlichten indien je last hebt van artritis of een slechte bloedsomloop, aangezien het het minst op het lichaam drukt.

3. Een zijden dekbed is anti allergisch. Doordat er geen voedsel voor huisstofmijt te vinden is in zijde, hebben de huisstofmijten geen overlevingskans. Huisstofmijt komt met name voor in synthetisch materiaal, vloerbedekking, gordijnen, katoen en in dekbedden van dons. Ben je astmatisch of heb je  een huisstofmijt-allergie? Dan is zijde wellicht de uitkomst!

Review Joan f. - 5.0 star rating
05/13/19 Ik zou niet anders meer willen
Ik heb het meestal snel warm, dit dekbed is mijn beste koop ooit het is licht, luchtig, en toch aangenaam warm als het erg koud is.
 

4.Reuma patiënten ervaren minder pijn wanneer zij onder een zijden hoeslaken slapen. Door de gladheid van het bedtextiel ontstaat er minder wrijving wanneer zij zich omdraaien in bed. Een zijden dekbed is zeer licht van gewicht. Ook dat helpt om makkelijker te draaien in bed.

5. Een zijden dekbedovertrek en kussensloop kunnen wonderen verrichten voor de huid. Zo helpt het bij een gevoelige huid. Ook helpt het mee rimpels te voorkomen die voortkomen uit slaapvouwen.  Doordat zijde 100% natuurlijk is en het amino-zuren bevat, helpt het de huid het vochtgehalte op pijl te houden. De ultra gladheid en de veerkracht van zijde hebben een gunstig effect op de gevoelige huid en droog haar. Wist u dat veel ‘celebrities’ ook op zijde slapen, om zo het verouderingsproces tegen te gaan? 

Met deze vijf redenen om een zijden dekbed te kiezen, hebben we het nog niet gehad over het heerlijke warme en luxe gevoel dat zijde u zal geven. Zo wordt het bed een wel heel aangename plek om 1/3 van je leven door te brengen...

 

Nieuwsgierig geworden naar wat er allemaal mogelijk is op het gebied van zijden dekbedden?

Klik hier voor diverse zijden dekbed soorten >

 


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €60,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!