Menu
EUR
Een zijden scrunchie en nog 4 tips wanneer je met  je haar vast, slaapt

Een zijden scrunchie en nog 4 tips wanneer je met je haar vast, slaapt

Door: Slaapadviseur Mirna Boomaerts Reacties: 0

Heel veel vrouwen slapen graag met hun haar in een knot of hoge paardenstaart. Dit is wel zo makkelijk en comfortabel: slapen zonder die lange lokken in je nek. Of dit goed is voor je haar is een tweede. Gelukkig is dat verleden tijd met een zijden scrunchie en onze andere tips.

Pluis, klitten en zelfs kaalheid (!). De gevolgen van met een elastiek in je haar gaan slapen zijn ronduit rampzalig. Toch blijven we het doen, omdat het wel zo lekker zit. Er zijn echter nog een tal van dingen die je kan doen om te zorgen dat je jouw haar zo glanzend en pluisvrij mogelijk houdt.

Met vast haar slapen zonder haarbreuk te riskeren

Als je gewend bent om met vast haar te slapen, dan zal je hier niet zo snel vanaf stappen. Dit hoeft gelukkig ook niet. Want hoewel slapen met een standaard haarelastiek echt moordend is voor je kapsel, zijn er gelukkig ook haarstijlen waar je wel rustig mee kan slapen.

Tip 1) Investeer in een zijden scrunchie

Zijden scrunchies set met gratis geschenkzakje

De positieve effecten van zijde op huid en haar zijn allang geen geheim meer. Talloze beroemdheden zoals Kim Kardashian en Victoria Beckham gebruiken zijde dan ook als hun ultieme beautyproduct. Met een zijden scrunchie kan je jouw haar veilig vastmaken gedurende de nacht. Zijde heeft van nature een positief effect op je haar. Het verminderd pluis en haarbreuk. Je kan op deze manier je haar vastmaken zonder dat je wakker wordt met rare knikken of grote klitten in je haren. Sterker nog: door de positieve eigenschappen van zijde heb je dankzij de scrunchie zowel ’s nachts als overdag hetgeen bij de hand om je haar glanzender en vitaler te maken. Je zijden scrunchie is gemaakt van 100% zijde 22 momme Glossy, 6A Grade kwaliteit.

Shop mijn zijden scrunchies set >

Voordelen zijden scrunchies

Ervaringen van het Test Panel:

  • Blijft goed zitten, ook in halflang stijl haar
  • Ik heb geen 'haarpijn' meer zoals bij andere elastiekjes
  • Geen 'deuk' meer in mijn haar
  • Blijft goed zitten en past goed om mijn volle staart met krullen
  • Staat ook mooi aan je pols

    Shop mijn zijden scrunchies set >

Tip 2) Maak je haar losjes vast

Je kan natuurlijk prima met vast haar slapen, mits je het elastiek niet te strak aantrekt. Dit is namelijk funest voor de conditie van je haar.

Tip 3) Ga naar bed met droog haar

Slapen met nat of vochtig haar is niet slim als je jouw haar in goede conditie wil houden. De wrijving op je kussensloop zorgt ervoor dat je sneller last krijgt van gespleten haarpunten, plus en haarbreuk. Teveel föhnen is echter ook niet goed voor je haar, dus het is beter om iets eerder op de avond te douchen om je haar goed te laten drogen en beschadiging te voorkomen.

Tip 4) Vlechten

Vlechten zijn niet schadelijk voor je haar, omdat je bij een vlecht je haar niet zo strak trekt dat je haren beschadigd raken.

Tip 5) Een zijden kussensloop

De perfecte aanvulling op je zijden scrunchie: een originele Silk Heaven 100% zijden kussensloop. Goed voor zowel je haar als huid. Met een zijden kussensloop verminder je wrijving op zowel je huid als haar. Het resultaat? Prachtig glanzende lokken en zeker geen ‘out of bed look’ met slaapvouwen en bed haar.

Shop mijn zijden scrunchies>


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €60,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!