Menu
EUR
 Zijden kussensloop in Oprah Magazine:  hét feestdagen cadeau

Zijden kussensloop in Oprah Magazine: hét feestdagen cadeau

Door: Slaapadviseur Mirna Boomaerts Reacties: 0

Een kussensloop als cadeau? Dit is in de eerste instantie niet waar je aan denkt als je denkt aan een leuk presentje voor in de zak van Sinterklaas of onder de kerstboom. Maar met het geven van een zijden kussensloop, voor het ideale schoonheidsslaapje zit je altijd goed! Lees hier wat Oprah Magazine schrijft over zijden kussenslopen.

Oprah Magazine over zijden kussenslopen

Weet je dat het wisselen naar een puur zijden kussensloop een van de makkelijkste manieren is om je huid- en haarverzorging te verbeteren? Wrijving van een katoenen sloop, van het woelen in je slaap, kan leiden tot gebroken en gespleten haarpunten. Het gladde oppervlak van pure zijde veroorzaakt weinig tot geen klitten in je haar.  Het slaapt ook een stuk frisser en koeler. 

Verder uitgelegd: waarom slapen op een zijden kussensloop

Een zijden kussensloop. Voor sommigen klinkt het als een onbelangrijke luxe, maar zowel dermatologen en haarstylisten zijn het erover eens: Een goed zijden kussensloop is onwijs goed voor je huid en haar. De positieve effecten heeft wereldwijde impact. Zelfs Oprah Winfrey is overtuigd van de positieve effecten van een zijden kussensloop.

Waarom een zijden kussensloop voor je haar?

De standaard katoenen kussensloop wat we allemaal kennen (en van houden) zorgt voor heel veel wrijving tegen het haar. Deze wrijving is funest! Zeker als je geen fan bent van pluis, klitten en zelfs afgebroken haren.

Vriendelijk voor je huid

Dezelfde wrijving kan met de tijd ook zijn tol eisen voor je huid. Zeker als je ook nog eens op je buik slaapt. De tijdelijke slaapvouwen in je gezicht als je wakker wordt zijn hier een bewijs van en kunnen uiteindelijk fijne lijnen en rimpels veroorzaken. Een zijden kussensloop houdt je huid daarnaast gehydrateerd met als gevolg: minder gebruik van (dure) verzorging crèmes.

Ideaal tijdens de overgang

Een zijden kussensloop is vocht en warmte-regulerend. Voor iemand die last heeft van opvliegers als gevolg van de overgang is dit een prettige eigenschap. Zo hoeft deze niet meer meerdere keren per nacht haar kussensloop om te draaien voor een beetje koelte of zelfs te verschonen, omdat deze nat is van het zweten wat vrouwen tijdens een opvlieger doen.

De perfecte luxe ervaring

Een zijden kussensloop zorgt daarnaast voor een ware, luxe ervaring. Het is het perfecte cadeau om iemand mee te verwennen. Natuurlijk kan je ook een massage, een dagje sauna of een lekker luchtje cadeau geven. Maar niets gaat boven het zachte, gladden en luxueuze gevoel van zijde tegen je huid. Het voelt bijna alsof je elke avond een massage krijgt. Met ook nog eens een fijne nachtrust als gevolg. Kortom: een zijden kussensloop is het perfecte cadeau voor de komende feestdagen. Je geeft hiermee niet alleen een onwijs nuttig verzorgingsproduct, maar ook ontspanning en een gevoel van luxe en weldaad.

Ken jij iemand die wel een zijden kussensloop kan gebruiken? Of zie je er dit jaar liever zelf een onder de boom?


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €60,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!