Menu
EUR
Graham Jones, beauty goeroe, over zijden kussenslopen

Graham Jones, beauty goeroe, over zijden kussenslopen

Door: Graham Jones Reacties: 0

Waarom is een 100% natuurlijke zijden kussensloop dan zo populair? Volgens Jones zijn er drie belangrijke gebieden waarop zijde belangrijke voordelen biedt:

  • Huidverzorging en het voorkomen van rimpels
  • Hygiëne en comfort
  • Haarverzorging

Zijde helpt tegen rimpels en houdt je bed schoon

“Zijde bevat enkele belangrijke aminozuren, die ook in de hedendaagse vocht inbrengende crèmes kunt vinden.” Aldus Jones. Zo beschermt een zijden kussensloop je huid dus tegen uitdroging, een zeer belangrijke factor bij het voorkomen van rimpels!

Daarnaast zorgt het gladde oppervlak van zijde er ook nog eens voor dat er minder wrijving is met je huid, waardoor je huid ’s nachts meer rust krijgt. Ook deze eigenschap van een zijden kussensloop helpt tegen rimpels. We hebben het hier over ECHTE natuurlijke zijde en niet over satijn kussenslopen van polyester (kijk uit voor nep-zijde).

Een ontspannen en vooral schone nachtrust

Behalve het voorkomen van rimpels is ook hygiëne een belangrijke factor bij het gebruik van een zijden kussensloop. Graham Jones haalt in zijn stuk over zijde ook nog huisstofmijten naar voren. We kennen allemaal wel de vieze plaatjes van een huisstofmijt. Gelukkig kun je ze niet met het blote oog zien! “Helaas bestaan deze beestjes wel degelijk. Het goede nieuws is echter dat een zijden kussensloop geen huisstofmijten verzamelt zoals traditionele kussenslopen dat doen!” Nog een belangrijk voordeel van zijde dus!

Een kussensloop van zijde is goed voor je haar

Zijde bevat eiwitten die niet alleen goed zijn tegen rimpels, maar ook nog eens je haarwortels gezond houden! Jones vertelt dat een zijden kussensloop je haar ’s nachts dus extra verzorgt, en ook nog eens zorgt voor minder haarverlies tijdens het slapen, omdat zijde zo’n glad en soepel oppervlak heeft.

Jones spreekt uit ervaring over de voordelen van zijde

“Ik zie absoluut een verbetering in het vochtgehalte van mijn huid. Ook sta ik veel frisser op dankzij mijn puur zijden kussensloop. Over de lange termijn effecten van zijde op haarverlies kan ik niet veel zeggen, omdat ik mijn zijden kussensloop pas een week heb uitgeprobeerd. Wel zie ik meteen al dat er ’s morgens veel minder haren op mijn kussensloop zitten.”

Alhoewel Graham Jones zijn zijden kussensloop pas net heeft, beveelt hij zijde van harte aan. Hij sluit zijn stuk af met de volgende conclusie: “De voordelen van zijde voor je huid, haar en slaapcomfort zijn uitgebreid wetenschappelijk gedocumenteerd. Mijn ervaring sluit aan bij deze bevindingen en ik raad iedereen dan ook ten zeerste aan om in een zijden kussensloop te investeren!”

Wil jij ook minder rimpels? Volg dan het advies van beauty goeroe Graham Jones en koop een zijden kussensloop van echte, 100% natuurlijke zijde. Zijde is slechts een kleine investering. Gezonder haar, minder rimpels en een goede nachtrust zijn dat meer dan waard!

Shop mijn originele Silk Heaven 100% zijden kussensloop>

Auteur: Graham Jones, Bron: apetogentleman.com


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €60,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!