Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden...
Verlanglijst
artikelen
U moet ingelogd zijn om deze functie te gebruiken....
Inloggen
Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.
Registreren
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
15 januari 2017

Het nadeel van een zijden dekbed?

Lekker bed?

Dit bed ziet er heerlijk uit, niet? Dat wordt prima slapen bij vriendin in Eindhoven.  Helaas. Als slaapadviseur en zijde expert neem ik overal al mijn zijden kussensloop mee naar toe. Plus mijn hoofdkussen. Tas met kleding, schoenen. Daar komt voortaan nog een grote tas bij: met zijden dekbed.

 

Afzien en hitte zonder zijde

Afzien. Dat was het. Ik viel wel in slaap, maar werd echt wel 5x wakker die nacht. Van dit hitte! Bah, wat een akelig gevoel om het zo warm te krijgen. Broeierig. Daar heb ik thuis onder mijn zijden dekbed nooit last van. Dat ademt en geeft me altijd een fijne temperatuur. Niet te heet, niet te koud. Aangenaam. Zacht. Lief zou ik haast zeggen.

De volgende ochtend brak. Beetje slaaptekort zeg maar. Ik neem snel een kijkje op het waslabel van het dekbed: 100% polyester. Dat dacht ik al.

 

Reizen met de trein is voor mij niet meer te doen: Met al die tassen én mijn zijden dekbed mee, dan kom ik handen te kortJ
Waar slaap jij op? Deel het in dit blog.


Wil je ook weten waarom een zijden dekbed zo geliefd is?
Download nu hier het gratis e-book “alles wat je wil weten of een zijden dekbed”

 

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter