Menu
EUR
Valentijn: Vier tips voor een 'zijde'zachte dag

Valentijn: Vier tips voor een 'zijde'zachte dag

Door: Slaapadviseur Mirna Boomaerts Reacties: 0

Wij houden van Valentijnsdag! Op de eerste plaatst omdat dit natuurlijk dé dag van de liefde is. Een echte 'zijde' zachte dag. Daarnaast is iedere gelegenheid waarbij je elkaar, als partners, extra in de watten kan leggen een gelegenheid die je niet wil overslaan. .Wat kan je doen op deze dag? Samen na je werk de avond knus doorbrengen onder een plaid of iets actiefs?

We snappen dat het best lastig kan zijn om iets te bedenken wat je samen met je geliefde kan doen. Om deze reden hebben we wat leuke tips voor je opgesomd. Of je nu een binnen-, of buitenmens bent.

 

 1.Samen op kookcursus

Leuk om te doen en handig voor in de toekomst. Zeker als je partner (of jij) nog wel iets aan extra kook-ervaring kan gebruiken. Er is altijd wel een leuke kookworkshop in jouw buurt. Voor een eenmalige avond of een reeks workshops. Wat dacht je van Italiaans? Lekker!

 

2.Geef elkaar een uitgebreide, ontspannende massage

Een massage is een perfecte manier om je partner te helpen ontspannen Je hoeft het niet eens goed te kunnen. De persoonlijke aandacht , daar gaat het om. Je kan altijd op internet kijken of je een video kan vinden met instructies voor een fijn nek- schouder- en rugmassage.

Let wel op details:  een heerlijk geurende olie, of zelfs aromatherapie draagt bij aan de beleving van een massage. Evenals de muziek keuze. Stel vooraf een playlist samen met heerlijk, rustgevende nummers zodat je niet na iedere drie minuten naar je radio hoeft te lopen om de reclame zacht te zetten

Wil je een sensuele draai geven aan je massage? Prikkel dan de zintuigen van je partner door tantralinten van zijde te gebruiken. De zachte stof van deze linten zorgt voor heerlijk, zachte strelingen over het gehele lichaam. Zo sluit je Valentijnsdag gegarandeerd af met rode oortjes

 

3.Heerlijk spijbelen onder je beddengoed (van zijde)

Een vrije dag opnemen op Valentijnsdag is natuurlijk ook helemaal prima! Je begint de dag met een heerlijk ontbijtje op bed en kan daar de hele dag blijven, als dat is wat jullie willen. Heerlijk knus onder jullie beddengoed (van zijde. Zeggen wij natuurlijk niet geheel onbevooroordeeld). Helemaal fijn als het onaangenaam koud is buiten.

 

4. Recreëer jullie eerste date

Weet je nog, die eerste date? Het  ‘ongemakkelijke deel’ van jullie eerste afspraak kan je missen.
Ga echter eens naar het restaurant waar jullie elkaar voor het eerst ‘echt’ hebben leren kennen, of naar de bioscoop  waar jullie voor het eerste samen zaten. Pak er samen een leuke film.
Je kan er ook kiezen om de diezelfde film gezellig, samen op de bank te kijken. Samen knus meteen bak popcorn, kaarsje op tafel en een heerlijk glas wijn. Leuk én romantisch!

Tip: Om te voorkomen dat hij of zij die date niet direct herinnert, haal je de herinnering van te voren even op met een leuk kaartje waarin je je partner uitnodigt..

 

Wat zijn jouw plannen voor Valentijnsdag? Blijf je liever thuis, of ga je er met je partner op uit?


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €60,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!