Dekbed Thuis Test Service op borg

Dekbed Thuis Test Service op borg

Levertijd: 1-2 werkdagen
€339,00 Incl. btw (vanaf)
U bent overtuigd dat u een 100% zijden dekbed wilt aanschaffen? U wilt graag die zekerheid dat voor de kleine kans dat het niet zou bevallen, u niet vast zit aan de aankoop? Dat kan met de Silk Haven Thuis Test Service.

Deze Thuis Test Service is niet voor twijfelaars maar voor wie al overtuigd is. Voor wie nog net even die garantie wil, dat mocht het niet bevallen, er geretourneerd kan worden. Ook al is het dekbed gebruikt. Daarom hebben we zijden dekbedden in onze Thuis Test Service zitten. Het zijn dekbedden met zijden tijk. De testservice geldt niet voor andere dekbedden, zoals zijden dekbed met katoenen tijk.

Collectie Thuis Test zijden dekbedden:

  1. Emperior Silk, 100% zijden zomerdekbed, maat 140x200cm, 175g/m2
  2. Silkweb 100% zijden dekbed, maat 225x220cm, 400g/m2
  3. Silkweb 100% zijden zomerdekbed, maat 200x200cm , 225g/m2
  4. Emperior Silk, zijden dekbed met katoenen tijk, 140x220cm, 300g/m2

 

Hoe te testen
Deze showroom modellen mogen door u thuis enkele nachten volgens de voorwaarden gebruikt worden. Daarna stuurt u het dekbed terug. Bevalt het, dan kunt u een nieuw zijden dekbed van uw maat bestellen. Bevalt het niet, dan stuurt u het dekbed ook terug.

Voorwaarden thuis testen:
- Dek het dekbed op met een schoon dekbedovertrek
- Gen dranken nuttigen in de slaapkamer, zoals koffie
- Geen huisdieren in de slaapkamer
- Niet roken
- Het dekbed moet binnen 5 dagen weer retour zijn bij ons. U frankeert zelf het pakket.

Wat kost deze Thuis Test Service?
We vragen een borg ter waarde van de verkoopprijs.
Als we het dekbed in goede staat terug ontvangen, krijgt u de borg terug, minus 15,00 euro administratiekosten. De retourkosten zijn voor uw rekening. Als u een 100% zijden dekbed besteld na het testen, krijgt u de gehele borg terug als korting op uw bestelling.


"Is dat niet vies?" Nee, zeker niet! In hotels en vakantiehuisjes slaapt u onder beddengoed waar al honderden mensen onder geslapen hebben... Van de Thuis Test Dekbedden zijn het slechts enkelingen of nog niemand.

Levertijd
Als het dekbed in huis is, ontvangt u het in 1-2 werkdagen. Is het momenteel uitgeleend, dan krijgt u het in ca. 1 week.

Met deze Thuis Test Service heeft u een extra veiligheid ingebouwd, dat u weet dat het u bevalt. Na uw ervaring, help ik u verder met uw keuze mocht dat nog nodig zijn.

In winkelwagen