Menu
EUR
Hefel Coolprogramm Katoen & Tencel Dekmatras 500 g/m2
€179,00 Incl. btw
Toevoegen aan winkelwagen
Hefel Coolprogramm Katoen & Tencel Dekmatras 500 g/m2

Hefel Coolprogramm Katoen & Tencel Dekmatras 500 g/m2

€179,00 Incl. btw

Ben je op zoek naar een comfortabele en verkoelende slaapervaring? Maak kennis met het Hefel Coolprogramm Katoen & Tencel Dekmatras. Met een vulgewicht van 500 g/m2 en een katoenen tijk en Tencel lyocell vezels voor een uitstekende temperatuurregulatie. Lees meer.

3-5 weken
  • Gratis verzending vanaf €60,-
  • Voor 16:00 besteld morgen in huis
  • De zachtste ambachtelijke zijde
  • 14 dagen retourrecht

Productomschrijving

Ben je op zoek naar een comfortabele en verkoelende slaapervaring? Maak dan kennis met het Hefel Coolprogramm Katoen & Tencel Dekmatras. Dit dekmatras heeft een vulgewicht van 500 g/m2 en een katoenen tijk, en is ingelegd met PCM capsules en Tencel lyocell vezels voor een uitstekende temperatuurregulatie.

De PCM capsules in het dekmatras zijn ontworpen om warmte op te nemen en op te slaan, waardoor je lichaam op een natuurlijke manier afkoelt en je kunt genieten van een koelere nachtrust. De Tencel lyocell vezels in de vulling van het dekmatras zijn vochtabsorberend en ademend, waardoor transpiratievocht snel wordt afgevoerd en je huid droog blijft.

Het Hefel Coolprogramm Katoen & Tencel Dekmatras is voorzien van een katoenen tijk die zacht aanvoelt en duurzaam is, waardoor je jarenlang kunt genieten van je dekmatras. De instopstrook zorgt ervoor dat het dekmatras stevig op zijn plaats blijft en niet verschuift tijdens het slapen.

Of je nu last hebt van nachtelijk zweten of gewoon op zoek bent naar een comfortabel en verkoelend slaapoppervlak, het Hefel Coolprogramm Katoen & Tencel Dekmatras is de perfecte keuze voor jou. Bestel hem vandaag nog en ervaar het verschil van een goede nachtrust!

De voordelen van Hefel Coolprogramm Katoen & Tencel Dekmatras 500 g/m2:

  • Het dekmatras heeft een vulgewicht van 500 g/m2 en een katoenen tijk voor duurzaamheid en zachtheid.
  • Het is ingelegd met PCM capsules die overtollige warmte opnemen en opslaan, waardoor je lichaam op een natuurlijke manier afkoelt en je geniet van een koelere nachtrust.
  • De Tencel lyocell vezels in de vulling van het dekmatras zijn vochtabsorberend en ademend, zodat transpiratievocht snel wordt afgevoerd en je huid droog blijft.
  • De instopstrook zorgt ervoor dat het dekmatras stevig op zijn plaats blijft en niet verschuift tijdens het slapen.

Beoordeling (schrijven)

Heb je hulp nodig bij je keuze?
Of ondersteuning bij het bestellen? Voel je vrij om contact op te nemen met onze klantenservice: Klantenservice of +31 (0)30 203 58 29.

Handige bijpassende producten

Heb je hulp nodig bij je keuze?
Of ondersteuning bij het bestellen? Voel je vrij om contact op te nemen met onze klantenservice: Klantenservice of +31 (0)30 203 58 29.

Recent bekeken

Specificaties

0/5
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 beoordelingen
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €60,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Beoordeel Hefel Coolprogramm Katoen & Tencel Dekmatras 500 g/m2

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!