Delen
Deel dit product
Review toevoegen
Beoordeel Hefel Coolprogramm Katoen & Tencel Dekmatras met instopstrook 500 g/m2

Hefel Coolprogramm Katoen & Tencel Dekmatras met instopstrook 500 g/m2

€230,00
Leverbaar zie
Op zoek naar een comfortabele en verkoelende nachtrust? Maak kennis met het Hefel Coolprogramm Dekmatras. De topper is gevuld met Tencel lyocell vezels, waardoor het een uitstekend ademend vermogen heeft en zorgt voor een aangename temperatuurregulatie.
5 weken
Beddengoed & bedtextiel? Zijden dekbedden.
 • Webwinkel en Advies
  Persoonlijk advies
 • Gratis verzending v.a. €60,-
  In Nederland en België
 • 14 Dagen retourrecht
  Webshop Keurmerk
 • De zachtste zijde, made with love
  Ambachtelijke collectie. Geen groot-industrie bulk.
Beschrijving
Reviews

Op zoek naar een comfortabele en verkoelende nachtrust? Maak kennis met het Hefel Coolprogramm Dekmatras met instopstrook, met een vulgewicht van 500 g/m2 en een katoenen tijk, ingelegd met PCM capsules. Het dekmatras is gevuld met Tencel lyocell vezels, waardoor het een uitstekend ademend vermogen heeft en zorgt voor een aangename temperatuurregulatie.

De PCM capsules in het dekmatras zijn ontworpen om overtollige warmte op te nemen en op te slaan, waardoor je lichaam op een natuurlijke manier afkoelt. De Tencel lyocell vezels in de vulling van het dekmatras zijn van nature vochtabsorberend, waardoor transpiratievocht snel wordt afgevoerd en je huid droog blijft.

Het Hefel Coolprogramm Dekmatras is voorzien van een handige instopstrook, waardoor het dekmatras stevig op zijn plek blijft zitten en niet verschuift tijdens het slapen.

Of je nu last hebt van nachtelijk zweten of gewoon op zoek bent naar een comfortabel en verkoelend slaapoppervlak, het Hefel Coolprogramm Dekmatras met instopstrook is de ideale keuze voor jou. Bestel hem vandaag nog en ervaar het verschil van een goede nachtrust!

De voordelen van Hefel Coolprogramm Katoen & Tencel Dekmatras 500 g/m2

 • Het Hefel Coolprogramm Dekmatras is een comfortabel en verkoelend slaapoppervlak.
 • Het dekmatras heeft een vulgewicht van 500 g/m2 en is voorzien van een katoenen tijk.
 • Het dekmatras is ingelegd met PCM capsules die overtollige warmte opnemen en opslaan voor een natuurlijke afkoeling van het lichaam.
 • De Tencel lyocell vezels in de vulling van het dekmatras zijn van nature vochtabsorberend en zorgen voor een uitstekend ademend vermogen en aangename temperatuurregulatie.
 • Het dekmatras is voorzien van een handige instopstrook die ervoor zorgt dat het stevig op zijn plek blijft zitten tijdens het slapen.
 • Het Hefel Coolprogramm dekmatras is de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een comfortabele en verkoelende nachtrust, ongeacht of je last hebt van nachtelijk zweten. Bestel het vandaag nog en ervaar het verschil van een goede nachtrust!