Menu
EUR
Hefel Coolprogramm Katoen & Tencel Dekmatras met instopstrook 500 g/m2
€230,00 Incl. btw
Toevoegen aan winkelwagen
Hefel Coolprogramm Katoen & Tencel Dekmatras met instopstrook 500 g/m2

Hefel Coolprogramm Katoen & Tencel Dekmatras met instopstrook 500 g/m2

€230,00 Incl. btw

Op zoek naar een comfortabele en verkoelende nachtrust? Maak kennis met het Hefel Coolprogramm Dekmatras. De topper is gevuld met Tencel lyocell vezels, waardoor het een uitstekend ademend vermogen heeft en zorgt voor een aangename temperatuurregulatie. Lees meer.

3-5 weken
  • Gratis verzending vanaf €60,-
  • Voor 16:00 besteld morgen in huis
  • De zachtste ambachtelijke zijde
  • 14 dagen retourrecht

Productomschrijving

Op zoek naar een comfortabele en verkoelende nachtrust? Maak kennis met het Hefel Coolprogramm Dekmatras met instopstrook, met een vulgewicht van 500 g/m2 en een katoenen tijk, ingelegd met PCM capsules. Het dekmatras is gevuld met Tencel lyocell vezels, waardoor het een uitstekend ademend vermogen heeft en zorgt voor een aangename temperatuurregulatie.

De PCM capsules in het dekmatras zijn ontworpen om overtollige warmte op te nemen en op te slaan, waardoor je lichaam op een natuurlijke manier afkoelt. De Tencel lyocell vezels in de vulling van het dekmatras zijn van nature vochtabsorberend, waardoor transpiratievocht snel wordt afgevoerd en je huid droog blijft.

Het Hefel Coolprogramm Dekmatras is voorzien van een handige instopstrook, waardoor het dekmatras stevig op zijn plek blijft zitten en niet verschuift tijdens het slapen.

Of je nu last hebt van nachtelijk zweten of gewoon op zoek bent naar een comfortabel en verkoelend slaapoppervlak, het Hefel Coolprogramm Dekmatras met instopstrook is de ideale keuze voor jou. Bestel hem vandaag nog en ervaar het verschil van een goede nachtrust!

De voordelen van Hefel Coolprogramm Katoen & Tencel Dekmatras 500 g/m2

  • Het Hefel Coolprogramm Dekmatras is een comfortabel en verkoelend slaapoppervlak.
  • Het dekmatras heeft een vulgewicht van 500 g/m2 en is voorzien van een katoenen tijk.
  • Het dekmatras is ingelegd met PCM capsules die overtollige warmte opnemen en opslaan voor een natuurlijke afkoeling van het lichaam.
  • De Tencel lyocell vezels in de vulling van het dekmatras zijn van nature vochtabsorberend en zorgen voor een uitstekend ademend vermogen en aangename temperatuurregulatie.
  • Het dekmatras is voorzien van een handige instopstrook die ervoor zorgt dat het stevig op zijn plek blijft zitten tijdens het slapen.
  • Het Hefel Coolprogramm dekmatras is de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een comfortabele en verkoelende nachtrust, ongeacht of je last hebt van nachtelijk zweten. Bestel het vandaag nog en ervaar het verschil van een goede nachtrust!

Beoordeling (schrijven)

Heb je hulp nodig bij je keuze?
Of ondersteuning bij het bestellen? Voel je vrij om contact op te nemen met onze klantenservice: Klantenservice of +31 (0)30 203 58 29.

Handige bijpassende producten

Heb je hulp nodig bij je keuze?
Of ondersteuning bij het bestellen? Voel je vrij om contact op te nemen met onze klantenservice: Klantenservice of +31 (0)30 203 58 29.

Recent bekeken

Specificaties

0/5
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 beoordelingen
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €60,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Beoordeel Hefel Coolprogramm Katoen & Tencel Dekmatras met instopstrook 500 g/m2

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!