Je slaapt slecht en wilt weer lekker slapen en fit opstaan? Ik help je met persoonlijk advies


Vraag hier jouw afspraak aan:


 


 
 
*Ik ben ermee akkoord dat Silk Heaven mijn gegevens gebruikt volgens haar privacy policy.
 

Voor wie?

Goed slapen is energiek opstaan. Voor iedereen is slaap, de basis van de gezondheid.
Als ondernemer of topfuntionaris is het extra nodig dat je scherp bent. Elke dag. Slapeloosheid zorgt voor moeheid, gebrek aan concentratie, moeite moet overzicht houden of zelfs op het randje van een burnout raken.  En dan nog een druk gezin erbij misschien... Sociale contacten, ontspanning. De balans raakt veel sneller zoek als je slecht slaapt.

Advies beddengoed

Op zoek naar goed slapen? Of ben je op een leeftijd gekomen dat je het snel warm hebt en daardoor tegenwoordig slecht slaapt?  Ik help je graag om beter te slapen. Dat is zo belangrijk! Naast levensstijl en methodes tegen slapeloosheid, is je matras en dekbed de kern van goed slapen. Je hebt het juiste materiaal nodig. Daar weet ik alles van. In de reviews van de klanten die ik al eerder heb mogen helpen, zie je hoe blij zij zijn met hun verbeterde nachtrust.  Zelf heb ik 30 jaar lang een slaapstoornis gehad. Ik ken elke voor-en nadeel van materialen in beddengoed als geen ander. En de gevolgen van slecht slapen...

Afspraak inplannen

Ook ik heb als ondernemer een drukke agenda. Ik heb een paar momenten per week vrij gehouden voor een 20 minuten gratis advies telefoongesprek. Je krijgt mij direct persoonlijk aan de lijn. Ik verdiep me in jouw slaapproblemen. En kijk samen met jou wat de beste oplossing is. Met name in beddengoed. Waar mogelijk met levensstijl tips.

Wacht niet te lang en vraag nu een afspraak aan.

Showroom bezoek? Dat kan ook!
Op afspraak ben je welkom in Zevenbergen. Ook dat kan je invullen en aanvragen bovenin.

Terug naar dekbedden >