Verdien jij een verwen-cadeau voor jezelf?
Hou je van heerlijk, zacht slapen?
Ben je de gespleten haarpunten en warrig kroes haar beu?
Wil je moeiteloos slaapvouwen en problemen met je haar voorkomen?
Wil je transpiratie verminderen?
Moeiteloze anti aging voor je huid?
Dan is het Silk Heaven kussensloop van puur, natuurlijke zijde iets voor jou!

Kappers en dermatologen adviseren om te slapen op een 100% zijden kussensloop.  Dermatologen spreken zelfs over ‘trauma aan de huid‘ als het om katoenen kussenslopen gaat, al is dat niet geheel bewezen. Vele vrouwen combineren daarom het Silk Heaven 100% puur zijden kussensloop met hun eigen katoenen dekbedovertrek. De zijde verzorgt je huid en haar terwijl je slaapt! Lekker makkelijk, het slaapt ook heerlijk zacht en… het is de perfecte aanvulling op je haar- en huidverzorgingsproducten.


9 Van de 10 gebruikers van het Silk Heaven 100% zijden kussensloop raden
het aan vriendinnen aan. Ontdek hier waaromConsumentenonderzoek

Neem het niet van ons aan! Juist de velen die al op zijde slapen, kunnen je het beste vertellen wat het voor hun huid en haren doet. En niet te vergeten, hoe lekker zacht het slaapt. Echt een cadeautje voor jezelf. Om de 2 jaar houden we een consumenten tevredenheidsonderzoek.

In 2015 raadden 9 van de 10 gebruikers het Silk Heaven zijden kussensloop aan anderen aan. Het onderzoek van 2017 laat hetzelfde zien.

Uit het consumenten onderzoek 2017:
Door te slapen op een Silk Heaven puur zijden kussensloop…:

 • Voelt heerlijk zacht en luxe aan
 • Heb ik geen/minder slaapvouwen
 • Is mijn haar gladder
 • Slaap ik heerlijk
 • Blijft mijn haar langer goed in model zitten
 • Heb ik het minder warm aan mijn hoofd
 • Is mijn huid mooier
 • Slaapt veel lekkerder dan katoen of polyester-satijn
 • Heb ik minder last van kroes en/of pluizend haar
Meer voordelen puur zijden kussensloop*

 • Zijde is een 100% natuurproduct en eco geproduceerd: zonder chemische middelen of synthetische bestanddelen (behalve verf). Het vraagt slechts wat water.
  De moerbeibomen groeien ook zonder pesticiden.
 • Anti statisch
 • Hydrateert een droge huid op een natuurlijke manier tijdens je slaap
 • Kan klachten verlichten bij gevoelige huid, eczeem en couperose
 • Geen gespleten haarpunten meer die ontstaan door katoenen kussenslopen
 • Kwetsbaar haar, door haaruitval, krijgt een betere groeikans
 • Hairextensions en wimperextension blijven langer zitten
 • Geeft meer veerkracht aan het haar
 • Vermindert haaruitval
 • Anti-aging: hydraterende werking van aminozurenWat bespaar je door het slapen op een 100% zijden kussensloop?

Geldbesparing: Bespaar op je kapperskosten
Geldbesparing: Gemiddeld geeft een vrouw 37 Euro in 1 maand uit aan gezicht verzorgingsproducten. Een zijden kussensloop kost gemiddeld 1,77 euro per maand**
Tijdbesparing: Na het opstaan, snel klaar met je haar en beginnen aan je dag
Geldbesparing: Kosten van verzorgingsproducten. Deze trekken beter in als je slaapt op zijde
Minder irritatie: Hoe fijn is het om lekker te slapen, wetend dat je opstaat zonder/minder slaapvouwen, kroeshaar of klittenWaarom een 100% zijden kussensloop van Silk Heaven?

Silk Heaven, voorheen Silk Avenue, is een Nederlands topmerk zijden kussensloop, ontwikkeld door zijdeexpert en slaapadviseur Mirna Boomaerts. Zij heeft zelf jarenlang een slaapstoornis gehad en weet als geen ander hoe belangrijk lekker slapen is. Ook heeft ze uitgebreide kennis en passie voor textiel.

Mirna verteld:
“Pure Moerbei zijde, dát is het materiaal dat verantwoordelijk is voor de verzorgende ‘beauty secrets’ van de Silk Heaven zijden kussensloop. Zijde is een 100% natuurproduct, eco geproduceerd met slechts wat water. Het ‘werkt’ voor je huid en haar vanwege de gladde vezels (maar niet zo glad dat je van je kussen af vliegt) en… de van nature in zijde aanwezige aminozuren zijn hydraterend voor de huid. Bovendien bevat zijde antioxidanten. Een belangrijk ingrediënt in anti aging producten.  Het idee dat satijn van polyester hetzelfde is als zijde, is een misverstand dat uit de jaren ’70 komt.  In de jaren 70 mocht polyester-satijn nog zijde genoemd worden in waslabels. Daar komt het misverstand vandaan. Tegenwoordig staat het materiaal in het waslabel gelukkig.

Omdat ik dol ben op mooie materialen, nieuwsgierig naar hoe je een mooie huid en haar houdt, heb ik het puur zijden kussensloop ontwikkeld. Als expert voel ik zelf wat wel of geen echte zijde is. Daarnaast is onze zijde ook getest in Nederlands Textiel Laboratorium op echtheid, puurheid en kwaliteit.”Onderzoek over zijde

Voor meer informatie, lees je de pagina 'experts en onderzoek'. 

 

*Deze informatie is gebaseerd op publicaties en onderzoeksresultaten die vrij op het internet te vinden zijn. Silk Heaven kan deze eigenschappen niet persoonlijk garanderen en kan niet aansprakelijk gesteld worden voor deze informatie.
** Uit Brits onderzoek naar gemiddelde uitgaven per vrouw aan beautyproducten, per maand.
** Levensduur van een zijden kussensloop 19 momme bij dagelijks gebruik is afhankelijk van het gebruik en onderhoud. Variërend van 1-4 jaar (aan deze informatie kunnen geen rechten ontleend worden).