** De showroom is voorlopig gesloten wegens de Corona maatregelen**  Silk Heaven is hoofdzakelijk een webshop, met service van een showroom op afspraak. Wat kan je nu doen: Lees de Keuzehulp pagina met de 7 stappen hoe je tot persoonlijk advies komt voor je keuze in zijden dekbed. Daarin staat ook hoe je nu advies aanvraagt van Mirna.  Voor beddengoed kan je een stofstaal bestellen. Onze retourtermijn is 30 dagen dus je kan ook een zijden dekbed thuis bekijken.
Ga naar de keuzehulp pagina >
Je kan ook een belafspraak maken voor advies + stofstalen aanvragen.

Silk Heaven is de expert in zijde en zijdezacht, natuurlijk beddengoed sinds 2009. Opgericht door directeur/ eigenaar Mirna Boomaerts onder de naam Silk Haven, zonder de e. 'Haven' betekent in het Engels `Veilige plek, oase`: Een plek waar je je kunt ontspannen en gekoesterd weet in een gevoel van weldaad. Wat is er nu fijner dan tussen heerlijk frisse lakens te stappen?! Sinds augustus 2015 heet het bedrijf Silk Heaven, slapen in de zevende hemel. Met passie voor hoge kwaliteit en mooie natuurlijke materialen adviseert Mirna iedereen die lekker wil slapen. 

 

Met uitgebreide kennis over zijde en slapen, staat Mirna achter de bijzondere eigenschappen die natuurlijke materialen te bieden hebben: "Met goede kwaliteit beddengoed draag ik bij aan de gezondheid van mensen, doordat zij beter slapen". Je vindt daarom bij Silk Heaven de beste kwaliteit in beddengoed van natuurlijke materialen, zoals zijdeén persoonlijk advies. "Goed slapen is de basis van je gezondheid. Energiek opstaan! Het is zo belangrijk. Met goed slapen en heerlijk, zacht beddengoed wil ik indirect ook bijdragen dat mensen dichter bij zichzelf en hun natuur mogen staan." 

Mirna Boomaerts publiceerde in 2014 haar e-boek "10 Stappen naar beter slapen". Zij heeft zelf jarenlang een slaapstoornis gehad en weet als geen ander hoe belangrijk een goede nachtrust is voor de gezondheid. Het is de basis. Goed beddengoed dat past bij de wensen van de persoon, speelt daarbij een belangrijke rol. Met haar achtergrond in Detex textielkennis is Mirna een expert en ervaringsdeskundige als het gaat om lekker en gezond slapen.

Silk Heaven is een Nederlands bedrijf en gecertificeerd door het Webshop Keurmerk.Vragen of advies gewenst? Bel of mail. Zij denkt graag met je mee. Je bent bovendien welkom in Silk Heaven's showroom, op afspraak van maandag tot en met vrijdag en soms de zaterdag. Aarzel niet om een afspraak te maken, een bezoek is vrijblijvend, je bent niets verplicht. Je kunt daar de collectie bekijken en ervaren.

     

Team Silk Heaven

-Mirna, owner/founder slaapadviseur, zijde expert
-Klantenservice, orders & administratie: Te bereiken via contact >
-Magazijn samenwerkingspartner
-Telefoniste: bij haar kunt u een bericht achter te laten als wij in gesprek zijn of buiten werktijden