Silk Heaven-zijdendekbed.nl is een webshop met uitgebreide kennis en advies: profiteer van meer dan 13 jaar ervaring! Via de Keuzehulp pagina met de 7 stappen en interactieve video's, ontvang je direct online persoonlijk advies over het zijden dekbed dat bij jou past. Voor beddengoed kan je eventueel een stofstaal bestellen. Ook hebben wij de Demobox: de makkelijke showroom thuis.

Ga naar de keuzehulp pagina >
Neem contact met ons op >

Silk Heaven is de meest slaapverwekkende webshop van Nederland en België! Als expert in zijde en zijdezacht, natuurlijk beddengoed sinds 2009, vind je hier het beste beddengoed.
De naam zegt het al. Opgericht door owner/founder Mirna onder de naam Silk Haven (zonder de e -'haven' betekent in het Engels `veilige plek, oase`): Een plek waar je je kunt ontspannen en gekoesterd weet in een gevoel van weldaad. Wat is er nu fijner dan tussen heerlijk frisse lakens te stappen?! Sinds augustus 2015 heet het bedrijf Silk Heaven, slapen in de zevende hemel. Met passie voor hoge kwaliteit en mooie natuurlijke materialen adviseert Mirna iedereen die lekker wil slapen. 

Tip: Bij de producten vind je vele reviews, met ervaringen van onze klanten. 

Met uitgebreide kennis over zijde en slapen, staat Mirna achter de bijzondere eigenschappen die natuurlijke materialen te bieden hebben: "Met goede kwaliteit beddengoed draag ik bij aan de gezondheid van mensen, doordat zij beter slapen". Je vindt daarom bij Silk Heaven de beste kwaliteit in beddengoed van natuurlijke materialen, zoals zijdeén persoonlijk advies. "Goed slapen is de basis van je gezondheid. Energiek opstaan! Het is zo belangrijk. Met goed slapen en heerlijk, zacht beddengoed wil ik indirect ook bijdragen dat mensen dichter bij zichzelf en hun natuur mogen staan." 

Mirna publiceerde in 2014 haar e-boek "10 Stappen naar beter slapen" (onder revisie). Zij heeft zelf jarenlang een slaapstoornis gehad en weet als geen ander hoe belangrijk een goede nachtrust is voor de gezondheid. Het is de basis. Goed beddengoed dat past bij de wensen van de persoon, speelt daarbij een belangrijke rol. Met haar achtergrond in Detex textielkennis is Mirna een expert en ervaringsdeskundige als het gaat om lekker en gezond slapen.

Silk Heaven is een Nederlands bedrijf en gecertificeerd door het Webshop Keurmerk.Vragen of advies gewenst? Neem contact op. Het Silk Heaven team denkt graag met je mee. 

  
Wij werken niet meer met de showroom.

   
Onze mooie kantoorlocatie. Dit is geen bezoekadres.

Team Silk Heaven

-Mirna, owner/founder slaapadviseur, zijde expert
-Klantenservice, orders & administratie: Te bereiken via contact >
-Magazijn samenwerkingspartner
-Telefoniste: bij haar kunt u een bericht achter te laten als wij in gesprek zijn of buiten werktijden