Over ons

Silk Heaven is opgericht door directeur/ eigenaar Mirna Boomaerts, in januari 2009, onder de naam Silk Haven, zonder de e. 'Haven' betekent in het Engels `Veilige plek, oase`: Een plek waar je je kunt ontspannen en gekoesterd weet in een gevoel van weldaad. Wat is er nu fijner dan tussen heerlijk frisse lakens te stappen?! Sinds augustus 2015 heten wij Silk Heaven, slapen in de 7e hemel. Met passie voor hoge kwaliteit en mooie natuurlijke materialen adviseert Mirna iedereen die lekker wil slapen. 

Met uitgebreide kennis over zijde en slapen, staat Mirna achter de bijzondere eigenschappen die natuurlijke materialen te bieden hebben: "Met goede kwaliteit beddengoed draag ik bij aan de gezondheid van mensen, doordat zij beter slapen. U vindt daarom bij Silk Heaven de beste kwaliteit in beddengoed van natuurlijke materialen, zoals zijdeén persoonlijk advies."

Mirna Boomaerts publiceerde in 2014 haar e-boek "10 Stappen naar beter slapen". Zij heeft zelf jarenlang een slaapstoornis gehad en weet als geen ander hoe belangrijk een goede nachtrust is voor de gezondheid. Het is de basis. Goed beddengoed dat past bij de wensen van de persoon, speelt daarbij een belangrijke rol. Met haar achtergrond in Detex textielkennis is Mirna een expert en ervaringsdeskundige als het gaat om lekker en gezond slapen.

Silk Heaven is een Nederlands bedrijf, gevestigd in en voldoend aan de Nederlandse wet Koop op afstand. Silk Heaven is ook gecertificeerd door het Webshop Keurmerk.Vragen of advies gewenst? Bel of mail. Zij denkt graag met je mee. Je bent bovendien welkom in Silk Heaven's showroom, op afspraak van maandag tot en met vrijdag en soms de zaterdag. Aarzel niet om een afspraak te maken, een bezoek is vrijblijvend, je bent niets verplicht. Je kunt daar de collectie bekijken en ervaren.

  

 

In winkelwagen