Wij nodigen professionele publishers met een website van harte uit om Silk Heaven te promoten. Onze geliefde beddengoed producten zijn geschikt voor onder andere websites over: wonen, beauty (zijden kussensloop), slapen, bedden en boxsprings, astma, huisstofmijt allergie, verhuizen, senioren, gezondheid, makelaardij en meer.

  • Snelle goedkeuring van sales
  • Op maat gemaakt banners/ acties mogelijk voor uw shop

    Review: "Als accountmanager van de grootste kortingscode site van Nederland kan ik zeggen dat wij een zeer goede ervaring hebben als affiliate van Vitapur, een merk uit de collectie van Silk Heaven. Door het directe contact kunnen we snel schakelen en veel mooie acties opzetten. Zo kunnen wij al lange tijd vele gebruikers van onze site Actiecode.nl mooie kortingen aanbieden uit hun brede assortiment."
    Tom van Oijen - Accountmanager Imbull

Aanmelden kan bij www.Affilinet.nl 

Review: "Wij zijn met onze kortingssite Acties.nl al geruime tijd actief als affiliate van het Silk Heaven partnerprogramma en zijn hierover zeer te spreken. Er worden frequent acties naar ons gecommuniceerd, waardoor wij onze bezoekers altijd een actueel overzicht kunnen tonen van de beste kortingen die er beschikbaar zijn. Daarnaast zorgt Silk Heaven ervoor dat sales snel gekeurd worden, waardoor wij de samenwerking als zeer prettig ervaren."
Vince Franke - Managing Director Franke Media