Beanie met zijden voering - Marine

Beanie met zijden voering - Marine

Levertijd: 1 werkdag
€29,95 Incl. btw (vanaf)
Fijne beanie, voor dames, kinderen en heren. Met 100% zijden voering kan het je haar en hoofdhuid in betere conditie houden. Het verminderd plat en statisch haar, haarverlies veroorzaakt door een muts, gespleten haarpunten en een droge hoofdhuid.

Specificaties

 • Materiaal voering: 100% zijde in satijn weving  (charmeuse) 19 momme
 • Materiaal beanie, buitenkant: 100% acryl
 • Maat: Kindermaat en M/L voor volwassenen (beschikbaar eind februari 2018)
 • Kleur: Marine (Donkerblauw)
 • Onderhoud: Handwas, met zijdewasmiddel zonder optische witmakers, zoals Tenestar. Aan de lucht laten drogen, uit de zon en niet op de verwarming.


Voordelen zijden beanie

 1. Zijde proteïnen en minder 'Plat haar'
  Omdat zijde nauwelijks wrijving veroorzaakt, vermindert het sterk het 'plat haar' debacle, na het dragen van een muts! Sterker nog, de zijde proteinen geven keratine af aan het haar en maken het gladder en krachtiger: Minder gespleten haarpunten en minder kroes
 2. Anti statisch
  Statische haren door het dragen van je muts? Zijde is anti statisch
 3. Kan haarverlies verminderen 
  Omdat zijde een zo 'wrijving-vrij' mogelijk materiaal is, helpt zijde bij dat de haarfolikels niet uitgetrokken worden door het dragen van een muts/beanie en kan het haaruitval-veroorzaakt door het dragen van een muts of beanie- helpen verminderen. Ook geschikt bij mensen die last hebben van alopecia.
 4. Kwaliteit 
  19 Momme is dezelfde standaard goede kwaliteit als voor een kussensloop
 5. Discreet 
  De beanie ziet eruit als elk andere beanie, dus niemand weet dat jij een zijden voering hebt om je haar te beschermen
 6. Verminderd droge, geïrriteerde hoofdhuid
  Zijde kan een krachtige barrière vormen om vochtverlies uit het haar en hoofdhuid te voorkomen. Dat helpt een droge hoofdhuid te voorkomen. 
 7. Minder geurtjes
  Overmatig zweten geeft niet alleen een nare geur af, het leidt ook tot bacteriegroei en eventueel schimmels. Deze kunnen zelfs infecties veroorzaken. Gelukkig, is zijde een ademend textiel en verminderd geurtjes veroorzaakt door transpiratie. Zijde is van nature antibacterieel en antischimmel

Waar wacht je nog op? Bestel hem nu!

Disclaimer van de producent:“Deze informatie is verstrekt door Silk Heaven en hun leverancier en is niet bedoeld om medisch advies te vervangen noch advies van jouw dokter of behandelaar. Raadpleeg je eigen dokter of behandelaar voor advies over een specifieke, medische aandoening of vraag.”

 

In winkelwagen