Menu
EUR
Een zijden dekbed en energiek opstaan, jouw goede voornemens?

Een zijden dekbed en energiek opstaan, jouw goede voornemens?

Door: Slaapadviseur Mirna Boomaerts Reacties: 0

De feestdagen zijn voorbij en we zitten nu dus midden in de grauwe, saaie, eerste wintermaanden van het nieuwe jaar. Voor veel mensen het startschot om hun leven te beteren. Door meer te gaan sporten, minder te gaat eten, te stoppen met roken of er overall en gezondere levensstijl op na te houden. Dit klinkt in de eerste instantie vooral als een marteling. Iets wat precies past bij het weemoedige januari-gevoel. Maar wie zegt dat gezond en beter leven alleen maar kommer en kwel moet zijn? Met een zijden dekbed maak je namelijk grote stappen naar een gezondere nachtrust. Het begin van een beter en vitaler leven.

Het belang van een goede nachtrust

Slapend gezonder worden. Het klinkt bijna even onhaalbaar als ‘slapend rijk’ worden, maar in tegenstelling tot deze bewering gaan slapen en gezondheid juist hand in hand. Een mens brengt namelijk een derde van zijn leven door in bed. Slaap zorgt ervoor dat je lichaam zich kan herstellen en herpakken van alle invloeden en indrukken het opdoet gedurende de dag. Een goede nachtrust houd je vitaal en gezond. Zowel lichamelijk als geestelijk.

De risico’s van slaapgebrek

Grappig dus eigenlijk. Dat de plek waar we zoveel tijd van ons leven in doorbrengen, zo ondergewaardeerd wordt. Niet te vergeten dat we eigenlijk veel te weinig investeren in goed slapen en de materialen die dit voor ons mogelijk maken. Denk hierbij aan een goed matras, een prettige slaapomgeving met het juiste klimaat, maar ook het beddengoed. Allemaal factoren die goed (of juist slecht) slapen in de hand kunnen werken en uiteindelijk de sleutel tot een gezonder en vitaler leven. Denk er maar eens over na: als je niet goed slaapt, heb je weinig energie. Hoe kan je een dieet, sportschoolregime of zelfs ook maar het drukke dagelijkse leven volhouden als de basis, je nachtrust, niet in orde is?

Een zijden dekbed als goed (en comfortabel) voornemen

Dus ben je klaar voor een echt goed voornemen? Begin bij je nachtrust. Een zijden dekbed heeft een bewezen positief effect op je gezondheid, omdat het de nachtrust bevorderd. De dekbedden zijn hypoallergeen, warmte- en vochtregulerend waardoor je het niet snel te koud of te warm zal hebben en nog een pluspunt als je het ook combineert met een zijden kussensloop: het is ook nog eens goed voor je huid en haar. Kortom: je wordt niet alleen slapend gezonder, maar ook mooier. Niet te vergeten dat het lang niet zo vervelend is om de grijze wintermaanden door te brengen onder het luxe en comfortabele gevoel wat zijde kan geven.

Begin het jaar door lekker te slapen

Ben jij er klaar voor om 2020 ben een uitgerust gevoel te beginnen? Neem dan zeker een kijkje op de pagina met de 10 voordelen van zijde. Begin je goede voornemens op de meest ideale manier ooit. Door heerlijk te slapen!

Naar de zijden dekbedden >

 


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €60,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!