Menu
EUR
Hefel Pure Katoen Dekmatras met elastiek 450 g/m2
€100,00 Incl. btw
Toevoegen aan winkelwagen
Hefel Pure Katoen Dekmatras met elastiek 450 g/m2

Hefel Pure Katoen Dekmatras met elastiek 450 g/m2

€100,00 Incl. btw

Katoenen dekmatras met elastiek. Geniet van de ademende werking van katoen. Dankzij de hypoallergene eigenschap is het geschikt voor mensen met een gevoelige huid. De dekmatras geeft extra comfort en ondersteuning bovenop het matras. Lees meer.

3-5 weken
  • Gratis verzending vanaf €60,-
  • Voor 16:00 besteld morgen in huis
  • De zachtste ambachtelijke zijde
  • 14 dagen retourrecht

Productomschrijving

Een katoenen dekmatras heeft verschillende voordelen, waaronder:

  1. Ademend vermogen: Katoen is van nature ademend, wat betekent dat het vocht opneemt en lucht doorlaat. Hierdoor blijf je koel en comfortabel tijdens het slapen.

  2. Zachtheid en comfort: Katoen voelt zacht en comfortabel aan op de huid, wat bijdraagt aan een goede nachtrust. Het is ook hypoallergeen en ideaal voor mensen met een gevoelige huid.

  3. Duurzaamheid: Katoen is een duurzaam materiaal en gaat lang mee. Een katoenen dekmatras jarenlang meegaan als het goed wordt verzorgd.

  4. Makkelijk in onderhoud: Katoen is makkelijk te onderhouden en kan gewassen worden in de wasmachine. Het is ook snel droog en kreukt niet snel.

  5. Milieuvriendelijk: Katoen is een natuurlijk materiaal en kan biologisch afbreekbaar zijn als het niet is behandeld met schadelijke chemicaliën. Katoen wordt ook vaak verbouwd zonder het gebruik van pesticiden, wat bijdraagt aan een milieuvriendelijkere productie.

Deze katoenen dekmatras met een vulling van 450 g/m2 is de perfecte keuze voor mensen die op zoek zijn naar extra comfort en ondersteuning tijdens het slapen. De dekmatras is gemaakt van 100% hoogwaardig katoen, dat bekend staat om zijn ademende en vochtregulerende eigenschappen. De vulling van 450 g/m2 zorgt voor een zachte en comfortabele laag bovenop uw matras.

De katoenen dekmatras is verkrijgbaar in verschillende maten en kan eenvoudig worden bevestigd op uw matras met behulp van de elastische hoekbanden. De dekmatras is ook gemakkelijk te onderhouden en kan worden gewassen en gedroogd in de machine.

De vulling van de dekmatras zorgt voor extra comfort en ondersteuning, waardoor uw matras zachter aanvoelt en uw lichaam beter ondersteunt wordt tijdens het slapen. De dekmatras is ook geschikt voor mensen met allergieën, omdat katoen van nature hypoallergeen is en geen huisstofmijt aantrekt.

Al met al is deze katoenen dekmatras met een vulling van 450 g/m2 een uitstekende investering in uw slaapcomfort en welzijn. Het biedt extra comfort en ondersteuning bovenop uw matras, waardoor u beter kunt slapen en uitgerust wakker wordt.

Beoordeling (schrijven)

Heb je hulp nodig bij je keuze?
Of ondersteuning bij het bestellen? Voel je vrij om contact op te nemen met onze klantenservice: Klantenservice of +31 (0)30 203 58 29.

Handige bijpassende producten

Heb je hulp nodig bij je keuze?
Of ondersteuning bij het bestellen? Voel je vrij om contact op te nemen met onze klantenservice: Klantenservice of +31 (0)30 203 58 29.

Recent bekeken

Specificaties

0/5
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 beoordelingen
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €60,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Beoordeel Hefel Pure Katoen Dekmatras met elastiek 450 g/m2

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!