Verzenden

Verzendkosten Nederland
De bijdragen in verzendkosten via Postnl zijn: Pakket € 5,95  Brievenbuspost € 2,75
Boven een orderbedrag van € 77,- gratis verzendkosten. Rembours verzending is niet gratis en kost Euro 18,99

Verzendkosten België
De bijdrage in verzendkosten via Postnl zijn €5,95. Bij besteding van €117 gratis verzendkosten.

Verzendadres: ophalen bij een Postnl kantoor
Wilt u liever uw pakket ophalen bij een postnl punt bij u in de buurt? Dat kan!
1) Zoek dan hier het adres van het dichtsbijzijnde postkantoor
2) Typ die gegevens in bij 'afleveradres'
U ontvangt dan bericht wanneer het pakket op dat adres op te halen is, met track & trace code.


Retourneren

Silk Heaven stelt u graag tevreden bent met uw aankoop. Daarom mag u binnen 14 dagen retourneren.

A) Retourneren
De artikelen mag u binnen 14 dagen retourneren. U kunt het artikel ruilen of geld terug ontvangen, als u aan de retourvoorwaarden voldoet:
1. Artikelen verkeren in nieuwe staat en zijn niet gebruikt *
* pas op met handcreme, vette handen, sieraden, huisdieren, rookgeur. Dit kan het artikel beschadigen waardoor het niet te retourneren is.
2. U mag de verpakking openen. Artikelen bij voorkeur in de originele vepakking retourneren
3. Retourneringen dienen vooraf aan Silk Heaven kenbaar te worden gemaakt. U dient hierbij in ieder geval uw volledige naam en ordernummer te vermelden.
4. Het retourpakket voldoende gefrankeerd is (u betaald de retourkosten) en geadresseerd aan:
Retouradres
Silk Heaven, Zuidhaven 9, 4761CR, Zevenbergen, Nederland
5. Doet u a.u.b. (een kopie van) de pakbon in de retourdoos
6. Stuur ons per e-mail de track & trace code van uw retourpakket

B) Wilt u retourneren en had u betaald met Paypal? Vraag dan uw verzendkosten terug bij Paypal! Het werkt hetzelfde als bij A) aangegeven. Na de retour kunt u de retourkosten hier terug vragen:

Wanneer krijg ik mijn geld terug na een retour?
Silk Heaven stort, na acceptatie van de retourzending, het gehele orderbedrag inclusief vooruitbetaalde verzendkosten, binnen 14 dagen terug.
Verzendkosten van de retourzending zijn voor uw eigen rekening. Zo betaald u dus maximaal 1x verzendkosten. Onvoldoende gefrankeerde pakketen worden altijd geweigerd. Wanneer de retour te wijten is aan een fout van  Silk Heaven, dan betalen wij de retourkosten: In dat geval krijgt u een gratis retouretiket van ons. Deze print u uit en plakt u op de doos. De doos kunt u afgeven op een Postnl lokatie bij u in de buurt.

Voor het terugbetalen van goedgekeurde retourzendingen, hebben wij  uw bankrekeningnummer nodig en naam rekeninghouder.
Let op: het rekeningnummer dat u opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan u de betaling aan SiIk Heaven heeft gedaan. Dit i.v.m. eventuele fraude met terugbetalingen. 

C) Ruilen
Ruilen werkt zoals bij retouren en het kan maximaal 1 keer. Wilt u daarna dezelfde order nog een keer ruilen, dan brengen we verzendkosten in rekening Retourkosten bij ruilen, zijn voor rekening van de klant.

D) Garantie/ probleem
Als er een fout of beschadiging is aan het product, neemt u dan zo snel mogelijk contact met ons op. We kunnen dan alvast een nieuwe product voor u reserveren. Advies: controleer de artikelen meteen bij ontvangst op fouten.

E) Annuleren
Het annuleren van een bestelling is, zolang het pakket nog niet is verstuurd, kostenloos. Annuleert u de bestelling, nadat deze aan u verzonden is, dan dient u het pakket bij bezorging te weigeren. Indien Silk Heaven reeds een betaling van u heeft ontvangen, dan zullen wij de aankoopsom, na ontvangst van de retourzending aan u terugstorten. De gemaakte verzendkosten zullen hierop in mindering worden gebracht (alleen als u de bestelling aan de deur weigert en ongeopend laat meenemen door de bezorger). Heeft u het pakket wel aangenomen, volg dan de retourvoorwaarden.

F) Retourneren/ annuleren maatwerk artikelen
Als uw product een maatwerk artikel is, staat dat bij het product vermeld. Maatwerk artikelen worden met grote zorg op maat gemaakt en kunnen in principe na uw (aan)betaling niet geretourneerd en ook niet geannuleerd worden. De materialen zijn precies voor u in uw kleur en/of formaat gemaakt. Als u denkt dat Silk Haven een fout heeft gemaakt met uw bestelling, neem dan binnen 2 werkdagen contact op met Silk Heaven (zie verder de algemene voorwaarden). We zullen dan ons best doen om het probleem te verhelpen of het artikel te vervangen.

Advies: controleer de artikelen meteen bij ontvangst.
U kunt maatwerk bestellingen binnen 48 uur na orderbevestiging annuleren. Als u na 48 uur annuleerd, brengen wij 15% kosten in rekening.

Hoe te verzenden?
U bent als klant verantwoordelijk voor het pakket als u het retourneert. Kwijtgeraakte of gestolen retourzendingen kan ik niet accepteren als retour. Zorgt u voor een track & trace code, dan zijn wij verzekerd voor eventueel verlies.

Retouradres
Silk Heaven, Zuidhaven 9-11, 4761CR, Zevenbergen, Nederland.