Zijden topper - matrastopper Tencel™

Zijden matrastopper / molton
Artikelcode Op=Op
€149,95 €119,97
leverbaar
Ervaar de frisse zachtheid van deze zijden topper. Deze matrastopper van ca.1 cm dikte is ideaal bij nacht zweten, hitte (van o.a. traagschuim matras) en allergie. Gevuld met 100% moerbei zijde. Fris bij warmte, aangenaam bij kou.
Zijden matrastopper / molton
Vanaf
€149,95 €119,97

Zijden topper– Een zijde topper online kopen? De voordelen; luxe ervaring, anti transpiratie, anti allergisch, verkoelend en verwarmend. Een matrastopper leg je op het matras. Voor extra frisheid door een hoge vocht- en warmteregulatie. Ook is het lekker zacht. Dus ideaal als je je matras wat te hard vindt. 

Met name traagschuim matrassen kunnen een ervaring van meer warmte geven. Dan is een matrastopper van zijde of Tencel™  een uitkomst. 

Tencel™ lycoell is een plantaardig materiaal met hoge vocht- en warmte regulerende eigenschappen. Het kan tot 4-5x meer vocht opnemen dan katoen. 

Beide materialen zijn geschikt bij nachtzweten of hitte. En met elastieken in de hoek, makkelijk om het matras te bevestigen. Over het topper heen, gebruik je een hoeslaken. Kies daarvoor ook een natuurlijk materiaal.