Menu
EUR
Hefel Cashmere All Year Dekbed 360 g/m2
€525,00 Incl. btw
Toevoegen aan winkelwagen
Hefel Cashmere All Year Dekbed 360 g/m2

Hefel Cashmere All Year Dekbed 360 g/m2

€525,00 Incl. btw

Het Hefel Cashmere All Year dekbed is een luxueus en hoogwaardig dekbed dat het hele jaar door gebruikt kan worden. Met een vulgewicht van 360 g/m2 is dit dekbed perfect voor mensen die op zoek zijn naar een dekbed dat zowel warm als licht is. Lees meer.

3-5 weken
  • Gratis verzending vanaf €60,-
  • Voor 16:00 besteld morgen in huis
  • De zachtste ambachtelijke zijde
  • 14 dagen retourrecht

Productomschrijving

Het Hefel Cashmere All Year dekbed is een luxueus en hoogwaardig dekbed dat het hele jaar door gebruikt kan worden. Met een vulgewicht van 360 g/m2 is dit dekbed perfect voor mensen die op zoek zijn naar een dekbed dat zowel warm als licht is.

Het dekbed is gemaakt van een combinatie van hoogwaardige materialen, waaronder kasjmier, Tencel en wol. Deze materialen zijn zorgvuldig geselecteerd om het dekbed zacht en comfortabel te maken, terwijl het tegelijkertijd duurzaam en van hoge kwaliteit blijft.

Een van de grootste voordelen van het Hefel Cashmere All Year dekbed is dat het ademend is en vochtregulerend werkt. Dit betekent dat het dekbed u warm houdt in de winter, maar u ook koel houdt in de zomer. Het dekbed is bovendien hypoallergeen en daardoor geschikt voor mensen met allergieën.

Het Hefel Cashmere All Year dekbed heeft een mooie, zachte tijk van fijne Tencel, die bijdraagt aan het luxueuze gevoel van het dekbed.

De voordelen van het Hefel Cashmere All Year Dekbed 360 g/m2:

  1. Geschikt voor alle seizoenen: Met een vulgewicht van 360 g/m2 is dit dekbed geschikt voor gebruik in alle seizoenen, waardoor het een veelzijdige keuze is voor het hele jaar door.

  2. Luxueuze materialen: Het dekbed is gemaakt van hoogwaardige materialen, waaronder kasjmier, Tencel tijk en wol, die zorgen voor een luxueus en comfortabel gevoel.

  3. Ademend en vochtregulerend: Het dekbed is ademend en vochtregulerend, wat betekent dat het u warm houdt in de winter en koel in de zomer, en tegelijkertijd vocht afvoert om u droog en comfortabel te houden.

  4. Hypoallergeen: Het dekbed is hypoallergeen en daardoor geschikt voor mensen met allergieën.

  5. Gemakkelijk te onderhouden: Het dekbed heeft een zachte hoes van Tencel.

  6. Duurzaam: De combinatie van hoogwaardige materialen en zorgvuldige productie maakt het dekbed duurzaam en van hoge kwaliteit, waardoor het een goede investering is voor een goede nachtrust op de lange termijn.

Al met al is het Hefel Cashmere All Year dekbed een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een hoogwaardig en duurzaam dekbed dat het hele jaar door gebruikt kan worden. Het biedt uitstekend comfort en een luxueus gevoel, en is perfect voor een goede nachtrust.

Beoordeling (schrijven)

Heb je hulp nodig bij je keuze?
Of ondersteuning bij het bestellen? Voel je vrij om contact op te nemen met onze klantenservice: Klantenservice of +31 (0)30 203 58 29.

Handige bijpassende producten

Heb je hulp nodig bij je keuze?
Of ondersteuning bij het bestellen? Voel je vrij om contact op te nemen met onze klantenservice: Klantenservice of +31 (0)30 203 58 29.

Recent bekeken

Specificaties

0/5
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 beoordelingen
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €60,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Beoordeel Hefel Cashmere All Year Dekbed 360 g/m2

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!