Menu
EUR
Hefel Cashmere Winter Dekbed 535 g/m2
€649,00 Incl. btw
Toevoegen aan winkelwagen
Hefel Cashmere Winter Dekbed 535 g/m2

Hefel Cashmere Winter Dekbed 535 g/m2

€649,00 Incl. btw

Het Hefel Cashmere Winter Dekbed is een hoogwaardig dekbed dat u het hele jaar door een warm en comfortabel slaapklimaat biedt. Het dekbed is gemaakt van de fijnste materialen wat zorgt voor een luxueuze uitstraling en een zacht en comfortabel gevoel. Lees meer.

3-5 weken
  • Gratis verzending vanaf €60,-
  • Voor 16:00 besteld morgen in huis
  • De zachtste ambachtelijke zijde
  • 14 dagen retourrecht

Productomschrijving

Het Hefel Cashmere Winter Dekbed 535 g/m2 is een hoogwaardig dekbed dat u het hele jaar door een warm en comfortabel slaapklimaat biedt. Het dekbed is gemaakt van de fijnste materialen, waaronder kasjmier en een Tencel tijk wat zorgt voor een luxueuze uitstraling en een zacht en comfortabel gevoel.

Dankzij de vulling van 535 gram per vierkante meter is dit dekbed ideaal voor gebruik tijdens de wintermaanden. Het biedt uitstekende warmte-isolatie en houdt u lekker warm tijdens de koudste nachten. Maar ook tijdens de lente en herfst zult u comfortabel slapen onder dit dekbed.

Het Hefel Cashmere Winter Dekbed 535 g/m2 is niet alleen warm, maar ook ademend. Dit betekent dat het vocht goed kan reguleren en dat u tijdens de nacht niet te warm zult worden. U zult dus niet wakker worden met klamme lakens en een oncomfortabel gevoel.

Hieronder vindt u een opsomming van de voordelen van dit dekbed:

  1. Luxueus materiaal: Het dekbed is gemaakt van de fijnste materialen, waaronder kasjmier en Tencel. Dit zorgt voor een luxueuze uitstraling en een zacht en comfortabel gevoel.

  2. Warmte-isolatie: Het dekbed heeft een vulling van 535 gram per vierkante meter, waardoor het perfect is voor de winter. Het biedt uitstekende warmte-isolatie en houdt u lekker warm tijdens de koudste nachten.

  3. Ademend: Het dekbed is niet alleen warm, maar ook ademend. Dit betekent dat het vocht goed kan reguleren en dat u tijdens de nacht niet te warm zult worden. U zult dus niet wakker worden met klamme lakens en een oncomfortabel gevoel.

  4. Makkelijk te onderhouden: Het dekbed kan gemakkelijk worden gewassen en gedroogd in de wasmachine, waardoor het zeer onderhoudsvriendelijk is. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over speciale schoonmaakmethoden.

Kortom, het Hefel Cashmere Winter Dekbed 535 g/m2 is een uitstekende keuze voor mensen die op zoek zijn naar een hoogwaardig dekbed dat het hele jaar door zorgt voor een warm en comfortabel slaapklimaat. Met zijn luxueuze uitstraling, uitstekende warmte-isolatie, ademende en anti-allergische eigenschappen en gemakkelijke onderhoud is dit dekbed een slimme investering in uw slaapcomfort.

Beoordeling (schrijven)

Heb je hulp nodig bij je keuze?
Of ondersteuning bij het bestellen? Voel je vrij om contact op te nemen met onze klantenservice: Klantenservice of +31 (0)30 203 58 29.

Handige bijpassende producten

Heb je hulp nodig bij je keuze?
Of ondersteuning bij het bestellen? Voel je vrij om contact op te nemen met onze klantenservice: Klantenservice of +31 (0)30 203 58 29.

Recent bekeken

Specificaties

0/5
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 beoordelingen
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €60,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Beoordeel Hefel Cashmere Winter Dekbed 535 g/m2

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!