Menu
EUR
Hefel Coolprogramm PES Kussen Katoen | Set van 2 kussens
€148,00 Incl. btw
Toevoegen aan winkelwagen
Hefel Coolprogramm PES Kussen Katoen | Set van 2 kussens

Hefel Coolprogramm PES Kussen Katoen | Set van 2 kussens

€148,00 Incl. btw

Het Hefel Coolprogramm kussen is het perfecte kussen voor wie op zoek is naar een goede nachtrust. Dit kussen is gevuld met hoogwaardige PES vezels die zorgen voor een uitstekende ondersteuning, terwijl het tegelijkertijd zeer comfortabel aanvoelt. Lees meer.

3-5 weken
  • Gratis verzending vanaf €60,-
  • Voor 16:00 besteld morgen in huis
  • De zachtste ambachtelijke zijde
  • 14 dagen retourrecht

Productomschrijving

Het Hefel Coolprogramm kussen met PES vulling en een katoenen tijk, is het perfecte kussen voor wie op zoek is naar een goede nachtrust. Dit kussen is gevuld met hoogwaardige PES vezels die zorgen voor een uitstekende ondersteuning van het hoofd en de nek, terwijl het tegelijkertijd zeer comfortabel aanvoelt.

Maar wat dit kussen echt bijzonder maakt, is het Coolprogramm materiaal dat in de tijk van het kussen is verwerkt. Dit materiaal zorgt ervoor dat het kussen koel blijft, zelfs tijdens warme zomernachten. Zo kunt u genieten van een heerlijke nachtrust zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over overmatig zweten of een te warm hoofdkussen.

Het Hefel Coolprogramm kussen is bovendien hypoallergeen, waardoor het geschikt is voor mensen met allergieën. De PES vezels zijn behandeld met een antibacteriële coating, waardoor het kussen ook nog eens zeer hygiënisch is en een frisse geur behoudt.

Dankzij de unieke combinatie van PES vulling en Coolprogramm materiaal is dit kussen niet alleen comfortabel en ondersteunend, maar ook zeer duurzaam en gemakkelijk in onderhoud. Het kussen is wasbaar op 60 graden Celsius en kan in de droger op een lage temperatuur.

Kortom, het Hefel Coolprogramm kussen met PES vulling is een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een hoogwaardig, koel en hygiënisch kussen voor een goede nachtrust.

Voordelen van de kussen:

  1. Koel en comfortabel: Het Coolprogramm materiaal in de tijk van het kussen zorgt ervoor dat het kussen koel blijft, zelfs tijdens warme zomernachten. Zo kunt u genieten van een heerlijke nachtrust zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over overmatig zweten of een te warm hoofdkussen.

  2. Hypoallergeen: Het Hefel Coolprogramm kussen is geschikt voor mensen met allergieën dankzij de hypoallergene PES vezels. De vezels zijn behandeld met een antibacteriële coating, waardoor het kussen zeer hygiënisch is en een frisse geur behoudt.

  3. Ondersteunend en comfortabel: De PES vezels bieden uitstekende ondersteuning voor hoofd en nek, terwijl het kussen tegelijkertijd zeer comfortabel aanvoelt. Zo kunt u heerlijk ontspannen en genieten van een goede nachtrust.

Beoordeling (schrijven)

Heb je hulp nodig bij je keuze?
Of ondersteuning bij het bestellen? Voel je vrij om contact op te nemen met onze klantenservice: Klantenservice of +31 (0)30 203 58 29.

Handige bijpassende producten

Heb je hulp nodig bij je keuze?
Of ondersteuning bij het bestellen? Voel je vrij om contact op te nemen met onze klantenservice: Klantenservice of +31 (0)30 203 58 29.

Recent bekeken

Specificaties

0/5
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 beoordelingen
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €60,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Beoordeel Hefel Coolprogramm PES Kussen Katoen | Set van 2 kussens

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!