Menu
EUR
Hefel Klimacontrol Comfort Katoen & Tencel Dekmatras
€150,00 Incl. btw
Toevoegen aan winkelwagen
Hefel Klimacontrol Comfort Katoen & Tencel Dekmatras

Hefel Klimacontrol Comfort Katoen & Tencel Dekmatras

€150,00 Incl. btw

Het Klimacontrol Comfort Katoen & Tencel Dekmatras is de perfecte toevoeging aan jouw slaapkamer. Met een zachte katoenen tijk en Tencel zorgt het dekmatras voor een comfortabele nachtrust, zonder dat je het te warm krijgt. Lees meer.

3-5 weken
  • Gratis verzending vanaf €60,-
  • Voor 16:00 besteld morgen in huis
  • De zachtste ambachtelijke zijde
  • 14 dagen retourrecht

Productomschrijving

Het Hefel Klimacontrol Comfort Katoen & Tencel Dekmatras is de perfecte toevoeging aan jouw slaapkamer. Dit dekmatras is voorzien van een zachte katoenen tijk met een Tencel vulling voor een uitstekend ademend vermogen. Hierdoor zorgt het dekmatras voor een comfortabele nachtrust, zonder dat je het te warm krijgt.

De Tencel vezels in het Hefel Klimacontrol Comfort Katoen & Tencel Dekmatras zijn van nature vochtregulerend, waardoor je tijdens het slapen droog en fris blijft. Het dekmatras heeft een perfecte warmteregulatie, waardoor je in de winter heerlijk warm blijft en in de zomer koel en comfortabel slaapt.

Dit dekmatras is verkrijgbaar in verschillende maten en is gemakkelijk op je huidige matras te plaatsen. Het is wasbaar op 60 graden Celsius, waardoor je het eenvoudig schoon en fris kunt houden.

Kies voor het Hefel Klimacontrol Comfort Katoen & Tencel Dekmatras en ervaar het verschil van een goede nachtrust. Dit dekmatras biedt de perfecte balans tussen comfort en temperatuurregulatie, waardoor je altijd uitgerust wakker wordt.

De voordelen van Hefel Klimacontrol Comfort Katoen & Tencel Dekmatras:

  • Het Hefel Klimacontrol Comfort Katoen & Tencel Dekmatras zorgt voor een comfortabele nachtrust zonder dat je het te warm krijgt.
  • Het dekmatras heeft een zachte katoenen tijk met een Tencel vulling voor een uitstekend ademend vermogen.
  • De Tencel vezels in het dekmatras zijn van nature vochtregulerend, waardoor je droog en fris blijft tijdens het slapen.
  • Het dekmatras heeft een perfecte warmteregulatie, waardoor je in de winter warm blijft en in de zomer koel en comfortabel slaapt.
  • Het Hefel Klimacontrol Comfort Katoen & Tencel Dekmatras is verkrijgbaar in verschillende maten en is eenvoudig op je huidige matras te plaatsen.
  • Het dekmatras is wasbaar waardoor je het gemakkelijk schoon en fris kunt houden.

Beoordeling (schrijven)

Heb je hulp nodig bij je keuze?
Of ondersteuning bij het bestellen? Voel je vrij om contact op te nemen met onze klantenservice: Klantenservice of +31 (0)30 203 58 29.

Handige bijpassende producten

Heb je hulp nodig bij je keuze?
Of ondersteuning bij het bestellen? Voel je vrij om contact op te nemen met onze klantenservice: Klantenservice of +31 (0)30 203 58 29.

Recent bekeken

Specificaties

0/5
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 beoordelingen
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €60,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Beoordeel Hefel Klimacontrol Comfort Katoen & Tencel Dekmatras

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!