Menu
EUR
Hefel Klimacontrol Comfort Tencel & Lyocell | Set van 2 Kussens
€142,00 Incl. btw
Toevoegen aan winkelwagen
Hefel Klimacontrol Comfort Tencel & Lyocell | Set van 2 Kussens

Hefel Klimacontrol Comfort Tencel & Lyocell | Set van 2 Kussens

€142,00 Incl. btw

Het Hefel Klimacontrol Comfort kussen met Tencel tijk en Lyocell vulling is de perfecte combinatie van comfort en duurzaamheid. Het kussen is ontworpen om uw slaapervaring te verbeteren en tegelijkertijd bij te dragen aan een beter milieu. Lees meer.

3-5 weken
  • Gratis verzending vanaf €60,-
  • Voor 16:00 besteld morgen in huis
  • De zachtste ambachtelijke zijde
  • 14 dagen retourrecht

Productomschrijving

Het Hefel Klimacontrol Comfort kussen met Tencel tijk en Lyocell vulling is de perfecte combinatie van comfort en duurzaamheid. Het kussen is ontworpen om uw slaapervaring te verbeteren en tegelijkertijd bij te dragen aan een beter milieu.

De tijk van het kussen is gemaakt van Tencel, een natuurlijk materiaal dat afkomstig is van eucalyptushout. Tencel heeft uitstekende vochtregulerende eigenschappen en voelt zijdezacht aan op uw huid. Het materiaal is duurzaam geproduceerd en biologisch afbreekbaar, waardoor het een milieuvriendelijke keuze is.

De vulling van het kussen is gemaakt van Lyocell, een vezel die ook afkomstig is van eucalyptushout. Lyocell is een natuurlijk materiaal dat bekend staat om zijn ademende eigenschappen en vochtregulatie. Het materiaal is hypoallergeen en biedt een optimale ondersteuning voor uw hoofd en nek tijdens het slapen.

Dankzij de innovatieve klimaatregulerende technologie van Hefel blijft uw lichaamstemperatuur tijdens het slapen optimaal. Het kussen zorgt voor een goede luchtcirculatie en voorkomt dat u oververhit raakt tijdens warme nachten.

Het Hefel Klimacontrol Comfort kussen met Tencel tijk en Lyocell vulling is gemakkelijk te onderhouden en kan worden gewassen en gedroogd in de machine. Het kussen is hypoallergeen en daarom geschikt voor mensen met allergieën of gevoelige huid.

Dit kussen biedt tal van voordelen, waaronder:

  1. Temperatuurregulatie: Het kussen is ontworpen om de temperatuur te reguleren en helpt warmte af te voeren, zodat u kunt genieten van een goede nachtrust zonder het gevoel te hebben dat u oververhit raakt.

  2. Comfort: De zachte Tencel tijk voelt heerlijk zacht aan, terwijl de Lyocell vulling zorgt voor een comfortabele ondersteuning van uw hoofd en nek.

  3. Duurzaamheid: Tencel en Lyocell zijn beide duurzame materialen die op een milieuvriendelijke manier worden geproduceerd. Dit kussen is dus niet alleen goed voor u, maar ook voor de planeet.

  4. Hypoallergeen: Dit kussen is hypoallergeen en is daarom geschikt voor mensen met allergieën of gevoelige huid.

  5. Gemakkelijk te onderhouden: Het kussen kan gemakkelijk worden gewassen en gedroogd in de machine, zodat het altijd schoon en fris blijft.

Het Hefel Klimacontrol Comfort kussen is dus een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een kussen dat niet alleen comfortabel en ondersteunend is, maar ook duurzaam, hypoallergeen en gemakkelijk te onderhouden.

Beoordeling (schrijven)

Heb je hulp nodig bij je keuze?
Of ondersteuning bij het bestellen? Voel je vrij om contact op te nemen met onze klantenservice: Klantenservice of +31 (0)30 203 58 29.

Handige bijpassende producten

Heb je hulp nodig bij je keuze?
Of ondersteuning bij het bestellen? Voel je vrij om contact op te nemen met onze klantenservice: Klantenservice of +31 (0)30 203 58 29.

Recent bekeken

Specificaties

0/5
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 beoordelingen
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €60,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Beoordeel Hefel Klimacontrol Comfort Tencel & Lyocell | Set van 2 Kussens

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!