Delen
Deel dit product
Review toevoegen
Beoordeel Hefel Klimacontrol Comfort Tencel & Lyocell Dekmatras 500g/m2

Hefel Klimacontrol Comfort Tencel & Lyocell Dekmatras 500g/m2

€129,00
Leverbaar zie
Het Hefel Klimacontrol Comfort Tencel & Lyocell Dekmatras is perfect voor mensen die op zoek zijn naar extra warmte en comfort tijdens de koude winternachten. Dit dekbed biedt een heerlijk slaapcomfort en is geschikt voor mensen die het snel koud hebben.
5 weken
Beddengoed & bedtextiel? Zijden dekbedden.
 • Webwinkel en Advies
  Persoonlijk advies
 • Gratis verzending v.a. €60,-
  In Nederland en België
 • 14 Dagen retourrecht
  Webshop Keurmerk
 • De zachtste zijde, made with love
  Ambachtelijke collectie. Geen groot-industrie bulk.
Beschrijving
Reviews

Het Hefel Klimacontrol Comfort Tencel & Lyocell Dekmatras 500g/m2 is het perfecte dekmatras voor mensen die op zoek zijn naar extra warmte en comfort tijdens de koude winternachten. Dit dekmatras biedt een heerlijk slaapcomfort en is geschikt voor mensen die het snel koud hebben.

Het dekmatras is gevuld met Tencel & Lyocell, twee duurzame en ademende materialen die zorgen voor een optimale vochtregulatie en temperatuurregeling. De katoenen tijk zorgt voor extra ademend vermogen en een zacht gevoel tegen de huid.

De Tencel & Lyocell vulling en katoenen tijk maken dit dekbed hypoallergeen en antibacterieel, wat het ideaal maakt voor mensen met allergieën.

Het Hefel Klimacontrol Comfort Tencel & Lyocell Dekmatras 500g/m2 is niet alleen comfortabel en duurzaam, maar ook gemakkelijk te onderhouden. Het kan in de wasmachine worden gewassen.

Als je op zoek bent naar een dekmatras dat je heerlijk warm houdt tijdens de wintermaanden en tegelijkertijd comfortabel en ademend is, dan is het Hefel Klimacontrol Comfort Tencel & Lyocell Dekmatras 500g/m2 de perfecte keuze. Met zijn duurzame materialen, optimale vochtregulatie en temperatuurregeling, en gemakkelijk onderhoud, wil je nooit meer wat anders.

De voordelen van Hefel Klimacontrol Comfort Tencel & Lyocell Dekmatras 500g/m2:

 • Het Hefel Klimacontrol Comfort Tencel & Lyocell Dekmatras 500g/m2 is het perfecte dekbed voor extra warmte en comfort tijdens koude winternachten.
 • Het dekmatras is gevuld met Tencel & Lyocell, twee duurzame en ademende materialen die zorgen voor een optimale vochtregulatie en temperatuurregeling.
 • De katoenen tijk zorgt voor extra ademend vermogen en een zacht gevoel tegen de huid.
 • Het dekmatras is hypoallergeen en antibacterieel, waardoor het ideaal is voor mensen met allergieën.
 • Het dekmatras is gemakkelijk te onderhouden en kan in de wasmachine worden gewassen.
 • Met zijn duurzame materialen, optimale vochtregulatie en temperatuurregeling, en gemakkelijk onderhoud, is het Hefel Klimacontrol Comfort Tencel & Lyocell Dekmatras 500g/m2 de perfecte keuze voor een heerlijk warm en comfortabel slaapcomfort tijdens de wintermaanden.