Menu
EUR
Hefel Klimacontrol Comfort Tencel & Lyocell Dekmatras 500g/m2
€129,00 Incl. btw
Toevoegen aan winkelwagen
Hefel Klimacontrol Comfort Tencel & Lyocell Dekmatras 500g/m2

Hefel Klimacontrol Comfort Tencel & Lyocell Dekmatras 500g/m2

€129,00 Incl. btw

Het Hefel Klimacontrol Comfort Tencel & Lyocell Dekmatras is perfect voor mensen die op zoek zijn naar extra warmte en comfort tijdens de koude winternachten. Dit dekbed biedt een heerlijk slaapcomfort en is geschikt voor mensen die het snel koud hebben. Lees meer.

3-5 weken
  • Gratis verzending vanaf €60,-
  • Voor 16:00 besteld morgen in huis
  • De zachtste ambachtelijke zijde
  • 14 dagen retourrecht

Productomschrijving

Het Hefel Klimacontrol Comfort Tencel & Lyocell Dekmatras 500g/m2 is het perfecte dekmatras voor mensen die op zoek zijn naar extra warmte en comfort tijdens de koude winternachten. Dit dekmatras biedt een heerlijk slaapcomfort en is geschikt voor mensen die het snel koud hebben.

Het dekmatras is gevuld met Tencel & Lyocell, twee duurzame en ademende materialen die zorgen voor een optimale vochtregulatie en temperatuurregeling. De katoenen tijk zorgt voor extra ademend vermogen en een zacht gevoel tegen de huid.

De Tencel & Lyocell vulling en katoenen tijk maken dit dekbed hypoallergeen en antibacterieel, wat het ideaal maakt voor mensen met allergieën.

Het Hefel Klimacontrol Comfort Tencel & Lyocell Dekmatras 500g/m2 is niet alleen comfortabel en duurzaam, maar ook gemakkelijk te onderhouden. Het kan in de wasmachine worden gewassen.

Als je op zoek bent naar een dekmatras dat je heerlijk warm houdt tijdens de wintermaanden en tegelijkertijd comfortabel en ademend is, dan is het Hefel Klimacontrol Comfort Tencel & Lyocell Dekmatras 500g/m2 de perfecte keuze. Met zijn duurzame materialen, optimale vochtregulatie en temperatuurregeling, en gemakkelijk onderhoud, wil je nooit meer wat anders.

De voordelen van Hefel Klimacontrol Comfort Tencel & Lyocell Dekmatras 500g/m2:

  • Het Hefel Klimacontrol Comfort Tencel & Lyocell Dekmatras 500g/m2 is het perfecte dekbed voor extra warmte en comfort tijdens koude winternachten.
  • Het dekmatras is gevuld met Tencel & Lyocell, twee duurzame en ademende materialen die zorgen voor een optimale vochtregulatie en temperatuurregeling.
  • De katoenen tijk zorgt voor extra ademend vermogen en een zacht gevoel tegen de huid.
  • Het dekmatras is hypoallergeen en antibacterieel, waardoor het ideaal is voor mensen met allergieën.
  • Het dekmatras is gemakkelijk te onderhouden en kan in de wasmachine worden gewassen.
  • Met zijn duurzame materialen, optimale vochtregulatie en temperatuurregeling, en gemakkelijk onderhoud, is het Hefel Klimacontrol Comfort Tencel & Lyocell Dekmatras 500g/m2 de perfecte keuze voor een heerlijk warm en comfortabel slaapcomfort tijdens de wintermaanden.

Beoordeling (schrijven)

Heb je hulp nodig bij je keuze?
Of ondersteuning bij het bestellen? Voel je vrij om contact op te nemen met onze klantenservice: Klantenservice of +31 (0)30 203 58 29.

Handige bijpassende producten

Heb je hulp nodig bij je keuze?
Of ondersteuning bij het bestellen? Voel je vrij om contact op te nemen met onze klantenservice: Klantenservice of +31 (0)30 203 58 29.

Recent bekeken

Specificaties

0/5
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 beoordelingen
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €60,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Beoordeel Hefel Klimacontrol Comfort Tencel & Lyocell Dekmatras 500g/m2

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!