Menu
EUR
Hefel Pure Kameel Dekbed All-Year Light 250 g/m2
€332,00 Incl. btw
Toevoegen aan winkelwagen
Hefel Pure Kameel Dekbed All-Year Light 250 g/m2

Hefel Pure Kameel Dekbed All-Year Light 250 g/m2

€332,00 Incl. btw

Het Pure Camel All-Year Light 250 g/m2 dekbed van Hefel geeft comfort en slaapgemak. Geniet van een goede nachtrust dankzij de vocht- en warmte regulerende eigenschappen. Hierdoor heeft u het niet te koud in de winter of te warm in de zomer! Lees meer.

3-5 weken
  • Gratis verzending vanaf €60,-
  • Voor 16:00 besteld morgen in huis
  • De zachtste ambachtelijke zijde
  • 14 dagen retourrecht

Productomschrijving

Een dekbed van kamelenhaar heeft verschillende voordelen, waaronder:

  • Isolatie: Kamelenhaar heeft uitstekende isolerende eigenschappen, waardoor het dekbed je warm houdt in de winter en koel in de zomer.

  • Ademend: Het materiaal is ademend, waardoor het vocht en transpiratievocht kan afvoeren, zodat je de hele nacht droog en comfortabel kunt blijven.

  • Hypoallergeen: Kamelenhaar is van nature hypoallergeen en kan helpen bij het verminderen van allergieën en astma. Het is ook resistent tegen schimmel en stofmijt.

  • Lichtgewicht: Kamelenhaar is lichter dan de meeste andere materialen die worden gebruikt voor dekbedden, waardoor het comfortabel en gemakkelijk te hanteren is.

  • Duurzaam: Kamelenhaar is een duurzaam materiaal dat lang meegaat en zijn kwaliteit behoudt.

  • Milieuvriendelijk: Kamelenhaar is een hernieuwbaar en natuurlijk materiaal dat geen schade toebrengt aan het milieu.

  • Comfortabel: Kamelenhaar voelt zacht en luxueus aan en biedt een comfortabele en rustgevende slaapervaring.

Dit luxueuze dekbed van kamelenhaar met een tijk van Tencel™ Lyocell is de perfecte combinatie van comfort en duurzaamheid. Het dekbed is gemaakt van hoogwaardig kamelenhaar dat afkomstig is van kamelen uit de Mongoolse woestijn, die bekend staan om hun warme en zachte vacht. Dit natuurlijke materiaal biedt uitstekende isolatie en vochtregulatie, waardoor u het hele jaar door kunt genieten van een comfortabele slaapervaring.

De tijk van het dekbed is gemaakt van Tencel Lyocell, een duurzaam en ademend materiaal dat wordt geproduceerd uit eucalyptushoutpulp. Tencel Lyocell heeft een zacht en zijdeachtig gevoel, wat bijdraagt aan het comfort van het dekbed. Het materiaal heeft ook een uitstekende vochtregulerende eigenschap, waardoor u droog en comfortabel blijft terwijl u slaapt.

Dit dekbed van kamelenhaar met een tijk van Tencel Lyocell is verkrijgbaar in verschillende maten en is geschikt voor mensen met allergieën. Het dekbed is licht van gewicht en kan gemakkelijk worden gewassen en gedroogd, waardoor het een praktische keuze is voor elk huishouden.

Kamelenhaar is van nature hypoallergeen en heeft een antimicrobiële eigenschap, waardoor het de perfecte keuze is voor mensen die last hebben van allergieën of gevoelige huid. Bovendien heeft het dekbed een hoge isolatiewaarde, waardoor u minder energie nodig heeft om uw slaapkamer op de juiste temperatuur te houden.

Al met al is dit dekbed van kamelenhaar met een tijk van Tencel Lyocell een uitstekende investering in uw slaapcomfort en welzijn. Het biedt het beste van beide werelden - een natuurlijke en duurzame isolatie met een zachte en ademende tijk - waardoor u het hele jaar door van een goede nachtrust kunt genieten.

Beoordeling (schrijven)

Heb je hulp nodig bij je keuze?
Of ondersteuning bij het bestellen? Voel je vrij om contact op te nemen met onze klantenservice: Klantenservice of +31 (0)30 203 58 29.

Handige bijpassende producten

Heb je hulp nodig bij je keuze?
Of ondersteuning bij het bestellen? Voel je vrij om contact op te nemen met onze klantenservice: Klantenservice of +31 (0)30 203 58 29.

Recent bekeken

Specificaties

0/5
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 beoordelingen
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €60,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Beoordeel Hefel Pure Kameel Dekbed All-Year Light 250 g/m2

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!