Menu
EUR
Hefel Pure Zijden Dekbed All Year 430 g/m2
€448,00 Incl. btw
Toevoegen aan winkelwagen
Hefel Pure Zijden Dekbed All Year 430 g/m2

Hefel Pure Zijden Dekbed All Year 430 g/m2

€448,00 Incl. btw

Het Pure Zijde All-Year 430 g/m2 dekbed van Hefel geeft comfort en slaapgemak. Geniet van een goede nachtrust dankzij de vocht- en warmte regulerende eigenschappen. Hierdoor heeft u het niet te koud in de winter of te warm in de zomer! Lees meer.

3-5 weken
  • Gratis verzending vanaf €60,-
  • Voor 16:00 besteld morgen in huis
  • De zachtste ambachtelijke zijde
  • 14 dagen retourrecht

Productomschrijving

Een dekbed van zijde heeft verschillende voordelen, waaronder:

  1. Natuurlijke temperatuurregulatie: Zijde heeft van nature temperatuur regulerende eigenschappen, wat betekent dat het je warm houdt in de winter en koel houdt in de zomer. Hierdoor blijf je op een comfortabele temperatuur en slaap je beter.

  2. Hypoallergeen: Zijde is van nature hypoallergeen, wat betekent dat het ideaal is voor mensen met allergieën en gevoelige huid. Zijde is resistent tegen huisstofmijt en schimmels, waardoor het een ideale keuze is voor mensen met allergieën of astma.

  3. Duurzaamheid: Zijde is duurzaam en gaat langer mee dan de meeste andere materialen. Het kan jarenlang meegaan als het goed wordt verzorgd.

  4. Lichtgewicht en ademend: Zijde is licht van gewicht en ademend, waardoor het comfortabel aanvoelt op de huid en de lucht goed kan circuleren. Hierdoor blijf je koel en droog, wat zorgt voor een betere nachtrust.

  5. Luxe uitstraling: Zijde heeft een luxe uitstraling en voelt zacht en glad aan op de huid. Het zorgt voor een gevoel van comfort wat bijdraagt aan een goede nachtrust.

  6. Milieuvriendelijk: Zijde is een natuurlijk materiaal en wordt geproduceerd zonder het gebruik van schadelijke chemicaliën, waardoor het een milieuvriendelijke keuze is. Bovendien is zijde biologisch afbreekbaar, wat betekent dat het niet bijdraagt aan vervuiling van het milieu.

Dit all-year zijden dekbed met een tijk van Tencel Lyocell is een luxueuze en duurzame keuze. Het dekbed is gemaakt van 100% hoogwaardige zijde, dat bekend staat om zijn uitstekende isolerende eigenschappen en comfortabele zachtheid. Het dekbed heeft een vulling van 430 g/m2, waardoor het geschikt is voor gebruik gedurende het hele jaar.

De tijk van het dekbed is gemaakt van Tencel Lyocell, een duurzaam en ademend materiaal dat wordt geproduceerd uit eucalyptushoutpulp. Het materiaal heeft een zacht en zijdeachtig gevoel, wat bijdraagt aan het comfort van het dekbed. Tencel Lyocell heeft ook een uitstekende vochtregulerende eigenschap, waardoor u droog en comfortabel blijft terwijl u slaapt.

Dit all-year zijden dekbed met een tijk van Tencel Lyocell is verkrijgbaar in verschillende maten en is geschikt voor mensen met allergieën. Het dekbed is licht van gewicht en kan gemakkelijk worden gewassen en gedroogd, waardoor het een praktische keuze is voor elk huishouden.

Zijde is van nature hypoallergeen en heeft een ademend vermogen dat ervoor zorgt dat u koel blijft in de zomer en warm in de winter. Het materiaal is ook bestand tegen huisstofmijt en schimmels, waardoor het een ideale keuze is voor mensen met allergieën.

Al met al is dit all-year zijden dekbed met een tijk van Tencel Lyocell een uitstekende investering in uw slaapcomfort en welzijn. Het biedt het beste van beide werelden - een natuurlijke en duurzame isolatie met een zachte en ademende tijk - waardoor u het hele jaar door van een goede nachtrust kunt genieten.

Beoordeling (schrijven)

Heb je hulp nodig bij je keuze?
Of ondersteuning bij het bestellen? Voel je vrij om contact op te nemen met onze klantenservice: Klantenservice of +31 (0)30 203 58 29.

Handige bijpassende producten

Heb je hulp nodig bij je keuze?
Of ondersteuning bij het bestellen? Voel je vrij om contact op te nemen met onze klantenservice: Klantenservice of +31 (0)30 203 58 29.

Recent bekeken

Specificaties

0/5
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 beoordelingen
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €60,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Beoordeel Hefel Pure Zijden Dekbed All Year 430 g/m2

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!