Menu
EUR
NEO Memory Kussen 40x80cm
€59,90 Incl. btw
Toevoegen aan winkelwagen
NEO Memory Kussen 40x80cm
Advita

NEO Memory Kussen 40x80cm

€59,90 Incl. btw

Het NEO Memory Foam Hybride kussen is een baanbrekend product op de markt en is een van de best verkopende kussens. Het is uniek omdat het zich perfect aanpast aan jouw houding door de combinatie van blokjes traagschuim en ClimaSoft microvezels. Lees meer.

  • Gratis verzending vanaf €60,-
  • Voor 16:00 besteld morgen in huis
  • De zachtste ambachtelijke zijde
  • 14 dagen retourrecht

Productomschrijving

Het NEO Memory Foam Hybride kussen is een baanbrekend product op de markt en is een van de best verkopende kussens. Het is uniek omdat het zich perfect aanpast aan jouw houding door de combinatie van blokjes traagschuim en ClimaSoft microvezels. Het gesneden traagschuim zorgt voor een juiste drukverdeling en ondersteuning van de nek en het hoofd tijdens de slaap. De microvezels bieden extra zachtheid en comfort.

Het kussen heeft twee hoezen, een luchtdichte binnenhoes en een buitenhoes van ongebleekt katoen met bamboevezels. Deze natuurlijke materialen zijn zacht voor de gevoelige huid en veroorzaken geen allergische reacties.

Het NEO-kussen is in hoogte en stevigheid verstelbaar, waardoor het geschikt is voor alle slaaphoudingen. Het biedt optimale ondersteuning voor het hoofd en de wervelkolom, ongeacht de slaappositie.

Het kussen bevat exclusief gesneden traagschuim en heeft AirMesh 3D-stof voor ademende werking en het voorkomen van zweten. Het NEO-kussen is onderhoudsvriendelijk en OEKO-TEX® gecertificeerd. Kies voor het NEO Hybride Memory Foam Kussen voor universele en volledige ondersteuning van hoofd en nek, natuurlijke materialen en aanpasbaarheid.

 

Beoordeling (schrijven)

Heb je hulp nodig bij je keuze?
Of ondersteuning bij het bestellen? Voel je vrij om contact op te nemen met onze klantenservice: Klantenservice of +31 (0)30 203 58 29.

Handige bijpassende producten

Heb je hulp nodig bij je keuze?
Of ondersteuning bij het bestellen? Voel je vrij om contact op te nemen met onze klantenservice: Klantenservice of +31 (0)30 203 58 29.

Recent bekeken

Specificaties

0/5
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 beoordelingen
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €60,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Beoordeel Advita NEO Memory Kussen 40x80cm

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!