Silk Heaven's collectie is speciaal geselecteerd door owner/founder Mirna, op slaapcomfortzachtheid en op het gebruik van natuurlijke materialen, zoals: Pure zijde, bamboe en Egyptisch katoen. De populaire Silk Heaven zijden kussensloop is goed voor een mooie huid en het houdt je kapsel langer in model. De kussenslopen zijn uit voorraad snel leverbaar, net zoals de dekbedden en hoofdkussens. 

 
HandgemaaktDe fraaie en unieke collectie zijden dekbedovertrekkenEgyptisch katoen worden vanwege de exclusiviteit per order, zorgvuldig gemaakt. Dit door de vakmensen in de ateliers waar wij mee samenwerken. Om een goed beeld te krijgen van je aankoop kun je vooraf stofstalen aanvragen.

Oekotex100

 

Voor meer informatie over textiel en milieu, testen en dergelijke: klik hier>


Oekotex standard 100 keurmerk


Bijna de gehele collectie te verkrijgen via www.zijdendekbed.nl. Heeft een ‘Oekotex standard 100 keurmerk’. Dit keurmerk bewijst dat het textiel getest is op schadelijke stoffen en deze dus niet voorkomen in het product. 

Voor meer informatie over textiel en milieu, keurmerken en verf/ ongeverfd: klik hier>


Zijde & milieuVoor meer informatie over zijde en milieu, keurmerken en verf/ ongeverfd: klik hier>


Tencel matrasbeschermers: Greenkey label

De Tencel producten van leverancier Jeannette Vite verkregen het Greenkey keurmerk. Bovendien komt de Tencel van FSC gekweekte en gekeurde, aangeplante bomen.

 

Persoonlijk adviesHeb je vragen, of advies nodig over de aanschaf van een nieuw dekbed? Bel, mail  ons. Stofstalen aanvragen of de demo box, de handige showroom aan huis, is ook mogelijk. Voor meer advies start je bij de Keuzehulp pagina>

Bekijk ook de video’s bij de veelgestelde vragen .