Bamboe kussens

Bamboe kussen All Side Sleep - vulling microvezel
€54,95
op voorraad
Kussen met tijk van katoen, gewatteerd met bamboe viscose . Bamboe is warmte- en vocht regulerend. De vulling is van veerkrachtige microvezel bolletjes. Pas zelf de hoogte aan: Neem eenvoudig wat van de vulling eruit! Geschikt voor elke slaaphouding.

Een bamboe kussen online kopen? De voordelen; zacht hoofdkussen, anti bacterieel, anti schimmel en neemt 3-4 x meer vocht op dan katoen.

Bamboe kussens hebben een wattering van bamboe viscose. De vulling is van PES balletjes, voor de nodige veerkracht. De bamboe plant is de basis voor de bamboe viscose. Zoals vaak ten onrechte wordt gedacht, is bamboe niet hard. Bamboe is anti bacterieel, anti schimmel en neemt 3-4 x meer vocht op dan katoen.

Bamboe kussens

Een bamboe kussen heeft een zachte wattering van het katoenen tijk. De vulling heeft veerkracht nodig. Daarom is dat van PES bolletjes. De bamboe plant is de basis voor de vulling van de kussens met bamboe. Bamboe worden daar geen tuinmeubelen van gemaakt? Ja en van de harde stengels wordt ook een zachte viscose gemaakt, geschikt voor textiel zoals beddengoed en ondermode. Bamboe is anti bacterieel, anti schimmel en neemt 3-4 x meer vocht op dan katoen. Het kan bewerkt worden tot viscose of lyocell.

Er zijn verschillende soorten hoofdkussens van bamboe.  Omdat bamboe zelf geen veerkracht heeft, vind je geen hoofdkussens met bamboe vulling: de tijk wordt gewatteerd met het zachte bamboe. Deze kussens behoren tot de ‘zachte hoofdkussens’ . Er zijn 2 soorten kussens, zacht en vormvast. Vormvast is bijvoorbeeld traagschuim en latex. Zachte kussens zijn gevuld met zijde, bamboe, dons, wol of bijvoorbeeld kapok.

 

Bamboe kussen – viscose

Bamboe kussens, volledig gevuld met bamboe viscose zijn er niet. Dit zou te snel gaan klonteren. Wel zijn er met kussens met een tijk , die gewatteerd is met bamboe viscose. Op deze manier ligt u met uw hoofd op de viscose en ervaart u de voordelen van slapen op een bamboe kussen. De vulling van microvezel, zorgt voor veerkracht. Het mooie is, dat bij dit hoofdkussen de vulling eruit genomen kan worden. Zo past u zelf de hoogte aan en is het bamboe kussen geschikt voor elke slaaphouding.


Vragen over bamboe hoofdkussens  

Heb je specifieke vragen of onze bamboe kussens? Slaapadviseur Mirna Boomaerts geeft graag een vrijblijvend slaapadvies. Koop direct online uw bamboe hoofdkussen of kom langs in onze showroom (op afspraak) in Zevenbergen.