Bamboe kussens

Bamboe kussens De kussen hebben een zachte vulling. De bamboe plant is de basis voor de vulling van de bamboe kussens. Zoals vaak ten onrechte wordt gedacht, is bamboe niet hard. Bamboe is anti bacterieel, anti schimmel en neemt 3-4 x meer vocht op dan katoen en bewerkt tot het unieke kussen gevuld met bamboe koolstof, werkt het ontspannend.
Vragen over bamboe hoofdkussens  Heb je specifieke vragen of onze bamboe kussens? Slaapadviseur Mirna Boomaerts geeft graag een vrijblijvend slaapadvies. Koop direct online uw bamboe hoofdkussen of kom langs in onze showroom (op afspraak) in Zevenbergen. 

Lees meer>>

Bamboe kussens

Een bamboe kussen heeft een zachte vulling. De bamboe plant is de basis voor de vulling van de bamboe kussens. Bamboe worden daar geen tuinmeubelen van gemaakt. Ja en van de harde stengels wordt ook een zachte viscose gemaakt, geschikt voor textiel zoals beddengoed en ondermode. Bamboe is anti bacterieel, anti schimmel en neemt 3-4 x meer vocht op dan katoen. Het kan bewerkt worden tot viscose of tot bamboekoolstof polyester, een heel bijzonder materiaal dat ontspannende eigenschappen heeft.

Er zijn verschillende soorten hoofdkussens van bamboe. Met viscose en met bamboekoolstof. Deze kussens behoren tot de ‘zachte hoofdkussens’ . Er zijn 2 soorten kussens, zacht en vormvast. Vormvast is bijvoorbeeld traagschuim en latex. Zachte kussens zijn gevuld met zijde, bamboe, dons, wol of bijvoorbeeld kapok.

 

Bamboe kussen – viscose

Bamboe kussens, volledig gevuld met bamboe viscose zijn er niet. Dit zou te snel gaan klonteren. Wel zijn er met kussens met een tijk , die gewatteerd is met bamboe viscose. Op deze manier ligt u met uw hoofd op de viscose en ervaart u de voordelen van slapen op een bamboe kussen. De vulling van microvezel, zorgt voor veerkracht. Het mooie is, dat bij dit hoofdkussen de vulling eruit genomen kan worden. Zo past u zelf de hoogte aan en is het bamboe kussen geschikt voor elke slaaphouding.

 

Bamboe kussen - bamboekoolstof polyester/Anti stress

Het hoofdkussen van bamboekoolstof polyester is uniek. De basis van de vulling is bamboe. Deze stengels worden vermalen en gemend met koolstof poeder. Door een uniek procede ontstaat er een polyester soort, met fijne eigenschappen zoals anti stress en als het ware een infrarood warmte tegen spierpijn. De antibacteriele en anti geurtjes werking van bamboe blijft behouden.

Vragen over bamboe hoofdkussens  Heb je specifieke vragen of onze bamboe kussens? Slaapadviseur Mirna Boomaerts geeft graag een vrijblijvend slaapadvies. Koop direct online uw bamboe hoofdkussen of kom langs in onze showroom (op afspraak) in Zevenbergen. 

https://www.zijdendekbed.nl/bamboe-kussen-anti-stress.html

https://www.zijdendekbed.nl/hitex-bamboe-kussen.html

Sluiten x

Download E-book 'In 5 stappen naar een nieuw matras''
Ontdek in 5 stappen hoe je een nieuw matras of bed kiest dat bij jou past. Vraag hier jouw gratis exemplaar aan:
Download E-book 'Alles over een zijden dekbed'
Wil je meer weten of een goede keuze maken? Vraag nu het gratis E-book aan, van slaapadviseur Mirna Boomaerts:
4 Moederdag cadeautips voor mooi haar of oplossing bij nacht zweten
In winkelwagen