Menu
EUR
Zijden Kussen Victoria 50x70cm
€49,90 Incl. btw
Toevoegen aan winkelwagen
Zijden Kussen Victoria 50x70cm
Advita

Zijden Kussen Victoria 50x70cm

€49,90 Incl. btw

De Victoria zijden kussen 50x70cm met ClimaFill vulling biedt niet alleen het comfort dat u verdient, maar is ook een duurzame keuze voor uw slaapomgeving. Gevuld met natuurlijke moerbeizijde waardoor het kussen zacht en ademend aanvoelt. Lees meer.

  • Gratis verzending vanaf €60,-
  • Voor 16:00 besteld morgen in huis
  • De zachtste ambachtelijke zijde
  • 14 dagen retourrecht

Productomschrijving

De Victoria zijden kussen 50x70cm met ClimaFill vulling biedt niet alleen het comfort dat u verdient, maar is ook een duurzame keuze voor uw slaapomgeving. De katoenen hoes is gevuld met natuurlijke moerbeizijde waardoor het kussen zacht en ademend aanvoelt. Dit heeft een positief effect op uw slaapcomfort. De natuurlijke moerbeizijde geeft het kussen een luxe uitstraling en de ClimaFill vulling zorgt ervoor dat het kussen veerkrachtig blijft, waardoor uw nek en hoofd optimaal ondersteund worden.

Naast het feit dat het kussen zeer comfortabel is, is het ook geschikt voor mensen met allergieën. Het is volledig wasbaar in de machine op 30°C, waardoor het gemakkelijk te onderhouden is. Bovendien heeft het kussen de OEKO-TEX Standard 100-certificering, wat betekent dat het vrij is van schadelijke stoffen. U kunt met een gerust hart genieten van een goede nachtrust.

De afmetingen zijn:

  • Laag 50x70x15cm
  • Hoog 50x70x18cm

Met de afmeting 50x70cm is het kussen geschikt voor de meeste bedden. Het ontbreken van een afneembare vulling is geen nadeel, want het kussen is gemakkelijk te onderhouden en behoudt zijn vorm gedurende lange tijd. Houd er wel rekening mee dat het kussen niet geschikt is voor de droger.

Onze producten zijn ontworpen om u het ultieme comfort te bieden, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de kwaliteit en duurzaamheid van het product. Bestel ons comfortabele kussen vandaag nog en geniet van een goede nachtrust!

Beoordeling (schrijven)

Heb je hulp nodig bij je keuze?
Of ondersteuning bij het bestellen? Voel je vrij om contact op te nemen met onze klantenservice: Klantenservice of +31 (0)30 203 58 29.

Handige bijpassende producten

Heb je hulp nodig bij je keuze?
Of ondersteuning bij het bestellen? Voel je vrij om contact op te nemen met onze klantenservice: Klantenservice of +31 (0)30 203 58 29.

Recent bekeken

Specificaties

0/5
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 beoordelingen
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €60,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Beoordeel Advita Zijden Kussen Victoria 50x70cm

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!