Menu
EUR
10 Moederdag cadeautips

10 Moederdag cadeautips

1. De klassieker: Ontbijt op bed
En warm croissantje met een glas verse jus. Heerlijk toch? Met een paar kussens in je rug, kun je makkelijk rechtop zitten en eten zonder knoeien.

2. Uitslapen!
Stt... mama slaapt. Geen geluiden, geen (klein)kinderen op het bed om 6.00 uur. Als dat geen fijn cadeau is. Ga met de kinderen eerst naar het bos en bij terugkomst verras je deze langslaper met een ontbijt op bed of met zijn allen in de tuin!

3. Een zijden kussensloop als Moederdag cadeau
Heeft ze er nog geen? Gun je je (schoon)moeder wel dat haar haren langer in model blijven zitten? Dat ze opstaat zonder potsierlijke slaapvouwen? 9 Van de 10 gebruikers van het Silk Heaven zijden kussensloop bevelen het aan vriendinnen aan. Het slaapt heerlijk zegt ruim 75% en het helpt ook nog eens tegen hitte en transpiratie. De meest populaire kleuren zijn wit en ivoor. Dat combineert altijd met haar katoenen dekbedovertrek. Geef hem alleen of met je broer/zus samen.
Shop nu >>

4. Double Dots oorbellen
De trend van Dior! Double Dots parel oorbellen. Trendy & chic! Deze kunststof parel oorbellen draag je met de grote bol aan de achterkant, de kleine aan de voorkant. De steker blijft goed zitten. Verkrijgbaar in diverse kleuren, met en zonder strass. Je krijgt ze nu tot en met 7 mei a.s. gratis bij aankoop van een puur zijden kussensloop + Tenestar zijde wasmiddel
De actie komt vanzelf omhoog tm 7 mei als je naar deze pagina gaat >>

5. Bloemen laten bezorgen
Bloemen.. heerlijk geurend in haar lievelingskleur. Daar wordt iedereen blij van. Wij adviseren te winkelen bij je lokale bloemenzaak. Daar heb je vaak de beste kwaliteit en je steunt de lokale ondernemers. Woont je moeder ver weg? Of ben je zelf niet in de gelegenheid die dag langs te komen? Bloemen%20Bezorgen" target="_blank">123-Bloemen.nl is gespecialiseerd in het bezorgen van bloemen en planten. Als je voor 13.00 uur bloemen bestelt, dan kan het boeket nog dezelfde dag geleverd worden in heel Nederland.  
Nu online bloemen bestellen>>

123 Bloemen - Online bloemen bestellen

6. Dagje weg

Geef een tegoedbon voor een dagje weg. Bijvoorbeeld een sauna, theater, wijnproeverij of bioscoop. Laat de kinderen ook tegoedbonnen maken voor bijvoorbeeld 'een keer kamer opruimen zonder morren' of '2x extra de hond uitlaten'. 

7. Uit eten
Need I say more? Lekker samen uit eten. Met het hele gezin of als cadeaubon voor haarzelf met haar partner. Een cadeaubon bij haar favoriete restaurant valt altijd in de smaak

8. Zachte bamboe handdoeken
Mmm... lekker ontspannen na het douchen. Heerlijk afdrogen met de zachtste bamboe handdoeken die er zijn. Fairtrade en met biologisch keurmerk. Bamboe neemt 3-4x sneller en meer vocht op dan katoen. Het krijgt geen nare geurtjes, is anti-schimmel en anti-allergisch. Vanaf 2e helft mei krijgen we weer nieuwe voorraad. 
Bekijk bamboe handdoeken >>

9. Over the Top Cadeau: Een heerlijk zijden zomerdekbed. Een einde aan het nachtelijke zweten en weer helemaal energie opstaan na een goede nacht slaap. 

10. Hotelbon 4 dagen hotel voor maar 40 euro
Wil je haar helemaal verrassen? Wat dacht je van een weekendje weg. Moeder + dochter weekendje? Een weekendje voor haar en haar partner? Het kan al voor weinig. Nederland zelf is ook erg mooi. Zoals Drenthe of Nijmegen of Zeeland. Kijk eens hier bij de Hotelbon voor inspriratie:
4 Dagen in een hotel voor € 40,-
Is je moeder wel toe aan een lang verwenweekend? Wil je haar met haar partner verrassen met een paar dagen er helemaal tussen uit? Of een moeder-dochter weekend? En wil je vooral niet teveel betalen? Bestel dan nu de Hotelbon Voucher voor maar € 40. Voor die € 40 verblijf je met 2 personen 4 dagen (3 nachten) in een goed hotel. De enige voorwaarde is dat je ontbijt en dineert in het hotel. Maar eten moet je toch. Hotelbon Voucher Gratis overnachten in ruim 3000 hotels door heel Europa. Je kunt kiezen uit ruim 3000 kwaliteitshotels in Nederland en nog 21 andere Europese landen. Van de Veluwe tot de Elzas en van de Ardennen tot de Kanaaleilanden. Van Wellness tot Stedentrip!

Hotelbon Jaarkaart


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €60,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!