Menu
EUR
7x  Redenen om thuis vrolijk te worden van je zijden kussensloop

7x Redenen om thuis vrolijk te worden van je zijden kussensloop

Door: Slaapadviseur Mirna Boomaerts Reacties: 0

In deze tijd is het belangrijk om fit en gezond te blijven. Dit geldt zowel voor je mentale als fysieke gesteldheid. Tenslotte is het allemaal niet wat, deze tijd van veel thuis zijn. Er is reden genoeg om jezelf in de watten te leggen en je dagen dat je vaker thuis bent dan je zou willen, een stuk dragelijker met een zijden kussensloop in huis. Bekijk deze 7 (vrolijke) redenen. 

1. Een zijden kussensloop is de kapper waar je niet naartoe kan

Raakte jij ook lichtjes in paniek toen hoorde dat ook kapsalons voorlopig hun deuren moesten sluiten? Kreeg je visioenen van een pluizend kapsel en gespleten haarpunten? Nergens voor nodig! Je zijden kussensloop is alles wat je nodig hebt om je haar deze periode gezond en vitaal te houden. Door de gladde, fijne structuur blijft je haar glanzend, pluisvrij en vrij van gespleten puntjes. 

2. Het is de schoonheidsspecialiste die je zo mist

Hydraterende eigenschappen, vriendelijk voor de huid en perfect tegen slaapvouwen en voor de gevoelige huid. Het is niet voor niets dat celebs zich graag terugtrekken in hun 'silk heaven'. Het is een schoonheidsbehandeling, waarvoor je de deur niet uit hoeft. Wat zeg ik? Je hoeft niet eens wakker te zijn om je huid te verzorgen. Ideaal!

Bekijk zijden kussensloop>

3. Het is je perfecte maatje tijdens het Netflixen

Je kan je kussen namelijk prima even mee verhuizen richting de bank om daar te genieten van alle voordelen die het te bieden heeft. Pas je alleen op dat je niet in slaap valt? Die kans zit er in omdat je zo lekker ligt! 

4. Comfortabel en koel

Nu het langzaamaan ook weer wat warmer gaat worden 's nachts. Is nachtzweten een probleem waar veel mensen weer tegenaan gaan lopen. Het laatste wat je deze tijd kan gebruiken is slaaptekort, want je nachtrust heb ook nodig om gezond en vitaal te blijven. Nog meer reden om er een zijden kussensloop bij te halen, dus. Want zo lig je heerlijk koel en droog, want een zijden kussensloop is niet alleen warmte regulerend, maar neemt ook vocht op. Lekker slapen zonder dat je meermaals per nacht bezig bent om je kussen te draaien. 



5. De gezondheidsvoordelen zijn maximaal

Een gezond type kussensloop? Bestaat dat wel? Ja natuurlijk! Want een kussensloop van zijde heeft zelfs meerdere eigenschappen die in het voordeel werken van je gezondheid. We hadden het hierboven al over het effect van nachtzweten op de nachtrust, maar het is natuurlijk zo het juiste beddengoed sowieso al een wereld van verschil maakt als het gaat om slaapcomfort. Daarnaast is zijde een compleet natuurlijke stof. Als je slaapt op of onder zijde, dan wordt je niet blootgesteld aan chemische stoffen zoals bij veel beddengoed en kleding het geval is. Ivoor is de natuurlijke, ongeverde kleur van moerbei zijde. 

Bekijk een ivoor zijden kussensloop>

6. Zijde verminderd allergieklachten

Zijde is anti allerigsch en geeft huisstofmijt geen kans. Simpelweg omdat mijten niet kunnen overleven in de stof. Het is als een woestijn voor hen, ze vinden er geen voeding in. Bovendien is de weving zo fijn en dicht, dat ze er niet door kunnen. Dit maakt de kussenslopen goed voor mensen met allergieklachten. Nog zoiets waar je deze periode beter zonder kan. 

7. Je zijden kussensloop maakt geen ruzie om de afstandsbediening

Kortom: het is de perfecte quarantaine-partner. Een die ook nog eens helemaal gezond voor je is. Hoe fijn is dat? 

Hoe breng jij je dagen thuis door en wat doe jij om gezond en fit te blijven? Deel dit in een reactie

 

 

 


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €60,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!