Menu
EUR
5 Beauty cadeautips voor de feestdagen

5 Beauty cadeautips voor de feestdagen

Door: Slaapadviseur Mirna Boomaerts Reacties: 0

We zitten alweer volop in de decembermaand en dat betekent tijd voor het kopen van cadeaus. Of het schrijven van je wensenlijstje. En vaak is dit nog best een lastige taak. We helpen graag en daarom hebben we wat ideeën voor je op een rijtje gezet. Cadeautips met een beauty element. Want wie wil dat nou niet? Komen ze, 5 beauty cadeautips voor de feestdagen.

1.Zijden kussensloop

Niet voor niets op nummer 1, ons best verkochte product: het 100% zijden kussensloop. Degene waarvoor je dit cadeau koopt gaat je eeuwig dankbaar zijn. Slapen op dit glanzende en luxe stukje stof heeft namelijk allerlei beauty voordelen. Slapen op zijde zorgt er bijvoorbeeld voor dat je opstaat met goed zittend haar. En nog een erg fijn effect: slaapvouwen zijn verleden tijd.

Bestel hier je zijden kussensloop >

2.Beauty roller

Dé beauty tool voor je gezicht. Met deze kleine roller geef je het gezicht een stimulerende en verstevigende massage. Door 5 minuten per dag met de roller over je gezicht te gaan krijg je al een liftend effect. Wie wilt dat nou niet!

3.Zijden scrunchie

Til je haarelastiek naar een hoger level met een 100 % zijden scrunchie. Het vaak vast hebben van haar zorgt voor vouwen en gebroken haren. De scrunchie is zacht voor je haar en knelt je haar niet af.  Zorg goed voor je haar en kies voor zijde.

Klik hier voor een 100% zijden scrunchie >

4.Natuurlijke haarborstel

Nog een tip die lief is voor je haar: een borstel van natuurlijke dierenharen. De haren waarmee je het haar kamt hebben dezelfde oppervlaktestructuur en zijn daarom bijzonder zacht voor de haarwortels. Ook genereert de structuur geen statische elektriciteit waardoor statisch haar verleden tijd is. Nog een voordeel: de flexibiliteit van de borstelharen voorkomt dat het haar afbreekt.

5.Zijden slaapmasker

We zouden Silk Heaven niet zijn als we niet nog een zijden tip in het rijtje zetten. En aangezien zijde en beauty hand in hand gaan is dit geen grote opgave. Beauty cadeautip nummer 5 is een zijden slaapmasker. Niet alleen de stof is van echte zijde maar ook de vulling. De vulling geeft zachtheid en staat bekend om de hoge vocht- en warmteregulatie. De stof is zacht voor de tere huid rondom de ogen welke kwetsbaar is voor rimpels. Slapen met dit slaapmasker maakt je beauty slaapje compleet.

Shop het zijden slaapmasker hier >


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €60,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!