Menu
EUR
5 tips voor het behouden van mooi haar tijdens je slaap

5 tips voor het behouden van mooi haar tijdens je slaap

Door: Silk Heaven Reacties: 0

1. Kam je haar voordat je slapen gaat

Kam voorzichtig je haar voordat je naar bed gaat. Dit zal klitten en tissen voorkomen voor de volgende ochtend. Buiten dat dit handig is en je tijd bespaart in de ochtend, zal dit ook voorkomen dat je haren breekt op het moment dat je je mooie haar van tissen probeert te verlossen.

2. Maak een losse vlecht

Mooi haar blijft langer mooi wanneer je voordat je slapen gaat een losse vlecht maakt. Op het moment dat je blijft woelen en draaien ’s nachts, kan je haar een flinke ragebol worden. Door een losse vlecht te maken, voorkom je dat je ’s ochtends wakker wordt en de dag start met een ‘bad hair day’. Je voorkomt klitten, wat het afbreken van haar tegengaat op het moment dat je je haar kamt en wat je de nodige tijd bespaart in de ochtend.

3. Droog je haar voordat je gaat slapen

Droog je haar voordat je naar bed gaat. Nat haar is erg kwetsbaar en zal eerder breken of gaan kroezen. Mooi haar behoud je door je haar goed te drogen- of beter droog te laten worden. Het gebruik van een föhn wordt je namelijk ook afgeraden, omdat de hitte het haar kan beschadigen. Kies je er toch voor om je haar met een föhn te drogen, zet de föhn dan op een lage stand.

4. Slaap op een zijden kussensloop

Een kussensloop van zijde kan wonderen doen voor je haar. Zijde heeft een polijstende werking en bevat aminozuren die een hydraterende werking hebben op huid en haar. Zo voorkom je dat je ’s ochtends met een pluizenbol opstaat. Zacht, glad en mooi haar met een zijden kussensloop!

Wat doe jij ’s nachts om je haar mooi te houden? Heb jij nog tips om ervoor te zorgen dat je ’s ochtends op staat met mooi haar en het een ‘good hair day’ is? Deel het met ons in een reactie, dat vinden we leuk!


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €60,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!