Menu
EUR
9 Redenen waarom je  een satijnen kussensloop van pure zijde nodig hebt

9 Redenen waarom je een satijnen kussensloop van pure zijde nodig hebt

Door: Silk Heaven Reacties: 0

1. Een kussensloop van zijde creëert een ontspannen sfeer

Iedereen wilt af en toe even ontspannen. En een zijde satijnen kussensloop(100% zijde) helpt je daarbij; er is niets beter dan het zachte, gladde en luxe gevoel van een zijden kussensloop op je huid.

2. Zijde is goed voor je huid

Omdat je gezicht meer contact heeft met een kussensloop dan met welke andere stof dan ook, is je keuze in kussensloop erg belangrijk.  Het slapen op een zijde satijnen kussensloop (100% zijde) kan helpen uw huid gezond, en fris te houden en het kan bijdragen tot het verminderen van de ontwikkeling van rimpels. Als u dus voor een nieuwe kussensloop kiest, is het een logische keuze om een zijde satijnen (100% zijde) kussensloop te nemen.


3. Een zijden kussensloop is veilig

Een kussensloop van zijde brandt niet gemakkelijk en is anit-statisch. Hierdoor is zijde veiliger dan vele andere stoffen op de markt. Bovendien is zijde een natuurproduct. Het wordt eco geproduceerd, het vraagt alleen wat water voor de productie.

4. Een zijde satijnen kussensloop (100% zijde) geeft een exclusieve en luxe ervaring

Iedereen weet hoe luxe zijde is, maar velen denken dat het is weggelegd voor alleen de eliten onder ons. Dit is gelukkig niet waar en ook jij kan genieten van een heerlijke zijdezachte zijde satijnen kussensloop (100% zijde). Je doet bij dagelijks gebruik al snel 1,5 tot 3,5 jaar met 1 zijden kussensloop (zonder garanties te geven, dit verschild per persoon en mits de wasvoorschriften gevolgd worden). Dat is een schijntje in vergelijking met wat je uitgeeft aan dagcrème bijvoorbeeld. 

5.Een Silk Heaven zijden kussensloop droogt de huid niet uit

Een satijnen kussensloop zorgt ervoor dat vocht dicht bij je huid blijft en blijft ademen. Slapen op een zijde kussensloop is een geweldige optie voor het behouden van het natuurlijke vocht in de huid. Door het slapen op een zijden kussensloop kan je kosten besparen op vochtinbrengende crèmes en wordt je elke dag wakker met een frisser gezicht.

6. Een luxe zijde satijnen kussensloop (100% zijde) vermindert gespleten haarpunten

Ben je het zat om elke ochtend wakker te worden met een kapsel dat eruit ziet alsof er een storm langs is geweest? Slapen op een zijde satijnen kussensloop (100% zijde) loont, omdat het gespleten haarpunten tegengaat en het geen wirwar van uw kapsel maakt.

7. Een satijnen kussensloop is gemakkelijk te verzorgen

Je kunt een kussensloop gemaakt van zijde gewoon in de wasmachine wassen. Wij adviseren om de bijgelevede was- en gebruiksvoorschriften voor een zijde satijnen kussensloop eerst door te lezen. Deze vind je op de verpakking staat en in het waslabel. Met een beetje extra liefde voor je zijden kussensloop, hou je hem lang mooi. 

8. Zijde is anti allergisch

Een kussensloop gemaakt van zijde heeft natuurlijke hypo-allergene eigenschappen en is geschikt bij huisstofmijt, anti schimmel en vele andere allergenen.

9. Zijde vermindert  blootstelling aan chemische stoffen

Zijde komt weinig in aanraking met chemicaliën, zeker vergeleken met andere textielsoorten. Bij de productie wordt alleen water gebruikt. Ivoor is ongeverfd. Voor andere kleuren is er verfstof gebruikt. Je kunt door het slapen op een kussensloop van zijde de blootstelling aan chemische stoffen verminderen.

 

 

Bronnen: Elizabeth Shimer Bowers (20 juli 2012) 7 Surprising Benefits of Silk. www.everydayhealth.com; Jen Adkins (20-Dec-2013) How to Get Rid of Crows Feet, Interview with Dr. Neal Schultz skincare.about.com


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €60,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!