Menu
EUR
Geef jezelf een grote beauty voorjaarsschoonmaak

Geef jezelf een grote beauty voorjaarsschoonmaak

Door: Silk Heaven - Mirna Reacties: 0

Beauty voorjaarsschoonmaak: 5 tips

1.Neem je slaaproutine onder de loep

Slecht slapen is van invloed op ons gestel, maar ook op beautygebied kan een gebrekkige nachtrust zijn sporen zeker achterlaten. Deze wetenschap is al langer bekend en meer dan genoeg reden om eens goed te kijken naar hoe je zelf geslapen hebt, de afgelopen tijd.

Slaap je goed? Of wat minder? Heb je wallen onder de ogen? Slaapvouwen in je gezicht? Zit je haar in de knoop of staat het alle kanten op? En waar zou dit aan kunnen liggen? Je zal zien: als je eenmaal lekker slaapt. Worden je dagen vanzelf, heel snel een stuk beter. Lijkt ons een prima begin van de lente of voorbereiding voor de zomer.

9 Van de 10 gebruikers van het Silk Heaven zijden kussensloop raden het aan vriendinnen aan. Wil jij ook zo heerlijk slapen en ondertussen goed voor je huid en haar zorgen? Anti allergisch en hygiënisch slapen thuis en op vakantie? Of is jouw exemplaar toe aan vervanging, bekijk dan onze collectie zijden kussenslopen. Ideaal en makkelijk te combineren met jouw katoenen dekbedovertrek:

2. Boek een dagje wellness-centrum

Niets schreeuwt ‘opfrissen’ als een heerlijke dag in de sauna, inclusief lichaamspakkingen en een ontspannende massage. Op deze manier kan je met alle, nieuw hervonden kracht de lente in. Heerlijk!

3.Volg een cursus yoga, of pilates

Echte schoonheid komt vanbinnen, wordt er wel eens gezegd. Yoga, bijvoorbeeld leent zich er prima uit om zowel fysiek, als psychisch het beste uit jezelf te halen. En wie weet vindt je het zelfs zo leuk dat je na een korte cursus ermee door blijft gaan, zowel thuis als op de les.

4.Gun jezelf een beauty dag vanuit het comfort van thuis

Wie zegt dat dit niet geweldig, ontspannend kan werken? Zet een ontspannend muziekje op, laat de mobiele telefoon en het internet even voor wat het is en genieten maar. Begin bijvoorbeeld met een masker voor je gezicht en haarmasker met zijdeproteïne. Laat deze in alle rust intrekken, terwijl je jezelf in alle rust ontspant. Misschien wel in een warm bad? Maak je routine af door jezelf te voorzien van een nieuwe nagellak, een heerlijke dagcrème, een kop thee en een goed boek. Je voelt je na zo een dag als herboren!

5.Ga lekker naar de kapper

Je hoeft jezelf natuurlijk geen heel extreem kapsel aan te meten. Zelfs een verfrissende knip en/ of verfbeurt kan al wonderen doen voor je zelfvertrouwen. Wil je toch gaan voor iets compleet anders? Laat jezelf eerst van te voren inlichten door jouw haarstylist. Gewoon, om verrassingen te voorkomen.

Sommige haarsalons bieden tevens service op het gebied van beauty, huidverzorging en zelfs extra’s zoals een manicure en pedicure. Je kan er dus zelfs voor kiezen om jezelf een ware ‘make-over’ te geven. En daarna, natuurlijk, met je nieuwe look op stap. Wedden dat je nog nooit zo zelfverzekerd de deur uit bent gegaan?

6. Beweeg elke dag, liefst buiten

De dagen worden langer in het voorjaar, oftewel het wordt later donker:) Je kan voor of na het avondeten nog mooi even een wandelingetje maken. Goed voor je lijf en mind!

Wat is jouw tip? Deel hem hier.


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €60,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!