Menu
EUR
Het beautygeheim van Victoria Beckham? Een zijden kussensloop

Het beautygeheim van Victoria Beckham? Een zijden kussensloop

Door: Slaapadviseur Mirna Boomaerts Reacties: 0

Als beroemdheden zoals Victoria Beckham je beautyadvies geven, dan doet de wereld niets anders dan luisteren. Niet zonder reden, want er zit natuurlijk een geheim aan hoe dit soort vrouwen er zo stralend uit blijven zien. Nu denk je in de eerste instantie aan peperdure dag- en nachtcrèmes en peperdure (vaak bizarre) en decadente gezichtsbehandelingen bij de schoonheidsspecialist.? Niets is minder waar, zo blijkt. Want mevrouw Beckham heeft toegegeven dat haar beauty musthave een zijden kussensloop is en ze is niet de enige.



Favoriete beautyproduct onder celebrities

Supersterren zoals Kourtney en Kim Kardashian zweren bij hun 100% zijden kussensloop, maar ook onder de supermodellen zoals Gisele Bundschen is het kussensloop een onmisbaar object voor als ze op reis gaan. Actrice Sophie Turner (Games of Thrones) is ook onlosmakelijk verbonden met haar favoriete beautyproduct.

 

Zijde is hip en dat is niet zonder reden

Turner tegen Amerikaanse tijdschrift Harpers Bazaar: “Je gaat erop slapen, je wordt wakker en je ziet er fris en fruitig uit.” De Kardashians weten van de effectiviteit van de zijden kussensloop van hun grootmoeder. Deze was al jaren overtuigd van alle positieve effecten van zijde.

Shop mijn 100% zijden kussensloop>

3 Positieve effecten van een zijden kussensloop*

 

1. Zijde houdt je haren gezond

Wakker worden met een coupe-de-ontploft is het lot van bijna iedere vrouw. En met een beetje pech zit je haar vol met droge klitten. Dit komt omdat katoen vocht aan je haar onttrekt. Daar waar zijde vocht vasthoudt en je haar dus voedt in plaats van uitdroogt. De textuur van zijde is hier tevens bij van belang. De structuur van katoen is grover, waar zijde heerlijk glad is en zacht aanvoelt. Hierdoor verminder je de wrijving op je haar wat pluis en gespleten haarpunten tegengaat. Bovendien bevat pure zijde, hydraterende aminozuren. Ideaal! Want een ‘out of bed look’ en je natuurlijke schoonheid mogen natuurlijk best een beetje 'Instawaardig' zijn (no filters please). 

 

2. Zijde is de gezichtsverzorging die je niet hoeft te smeren

Sterker nog: je hoeft alleen maar te gaan liggen en slapen. Geen gedoe met vettige crèmes, maar slapend je mooiste zelf zijn.

Door te slapen op een 100% zijden kussensloop verminder je fijne lijntjes die kunnen ontstaan uit slaapvouwen en houd je je huid beter gehydrateerd. Door de fijne structuur verminder je huidirritatie. Iets wat ideaal is bij een gevoelige huid of huidklachten zoals psoriasis, couperose en rosacea.

*Meer weten? Bekijk de pagina Experts en onderzoeken>

3. Beauty- en haarbehandeling in een

Geen wonder dus. Dat het zo populair is in Hollywood. Het is een beauty- en haarbehandeling in 1. En, je hoeft er absoluut geen moeite voor te doen, behalve lekker slapen. Nu is het alleen maar hopen dat David Beckham niet al te jaloers wordt als Victoria ligt te knuffelen met haar kussensloop in plaats van dat ze haar gezicht tegen zijn stoppelbaardje strijkt...

Shop mijn 100% zijden kussensloop>

 

Bron: Harpers Bazaar/ USWeekly

Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €60,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!