Menu
EUR
Het hotelgevoel thuis in de slaapkamer

Het hotelgevoel thuis in de slaapkamer

Door: Marcella van Dal | Gastblog Reacties: 0

Kun jij ook zo genieten van een hotelovernachting en zou je het liefst elke nacht het hotelgevoel ervaren? Creëer dit dan gewoon bij jou thuis! Natuurlijk is het van essentieel belang dat het bed lekker ligt. Investeren in een goed matras, dekbed en kussen is dan ook een must. Maar hoe creëer je verder het hotelgevoel in de slaapkamer? In dit artikel vind je handige tips!

Het bed opdekken

Een mooi hotelbed krijg je niet cadeau. Je moet streng zijn bij het opdekken van het bed. Het bedlinnen moet strak gestreken zijn en je zult jezelf moeten dwingen om elke ochtend het bed weer netjes op te dekken.

Als we naar het bedtextiel kijken, is zijdezacht bedlinnen van belang. Dit zorgt voor ultiem comfort. Naast de twee hoofdkussens zorg je voor twee kleinere exemplaren. Rechthoekige kussens zijn hiervoor geschikt. Leg de hoofdkussens niet onder het dekbed, maar zet ze rechtop tegen het hoofdbord of de muur en plaats de twee kleinere kussens ervoor. Leg tot slot een mooie dikke sprei over het bed.

Kleurgebruik

Wit roept bij mensen het hotelgevoel op. Aan wit bedlinnen ontkom je dan eigenlijk ook niet. Daarbij kun je wit verder doortrekken naar de rest van de inrichting in de slaapkamer. Een geheel witte slaapkamer geeft al snel het gevoel van een luxueuze hotelkamer. Maar ook warme kleuren roepen het hotelgevoel op. Blijf in dit geval wel bij wit bedlinnen, maar geef de muur waar het bed tegenaan staat een warme kleur, zoals levendig oranje of een warme bruintint.

De finishing touch

Aan beide kanten van het bed mag een nachtkastje met lampje niet ontbreken. Houd het in de slaapkamer verder rustig. Hoe minder spullen, hoe beter. Zorg voor een heerlijke geur in de slaapkamer door middel van geurkaarsen. Wil je liever geen kaarsen in de slaapkamer, ga dan voor geurstokjes of zet op het nachtkastje een bakje met heerlijke oliën en bloemblaadjes erin. Dat staat ook nog eens erg leuk!

Op woonblog Stripesandwalls.nl vind je meer inspiratie voor in de slaapkamer, maar ook voor de rest van je interieur! Van de laatste woontrends tot handige Do It Yourself’s; een toegankelijk woonblog voor iedereen!

Fotografie: © Marcella van Dal | Stripesandwalls.nl 

 


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €60,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!