Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden...
Verlanglijst
artikelen
U moet ingelogd zijn om deze functie te gebruiken....
Inloggen
Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.
Registreren
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
04 juli 2015

Verduisterende rolgordijnen: ideaal voor een goede nachtrust

Verduisterende rolgordijnen

Wij raden verduisterende rolgordijnen aan voor op een slaapkamer. Deze hebben een transmissie van 0%, wat inhoudt dat er helemaal geen licht door de stof heen komt. Het maakt hierbij niet uit welke kleur u kiest: een witte of zwarte stof hebben dezelfde transmissie. Dankzij een speciale doorzichtige coating aan de achterkant van onze rolgordijnen zijn ze verduisterend.


Zijgeleiding

Als je erg gevoelig bent voor licht tijdens de nacht dan kun je ervoor kiezen om U-profielen bij het rolgordijn te bestellen. Deze zijgeleiding zorgt ervoor dat de zijkanten van het rolgordijn worden geleidt door een aluminium u-profiel en hiermee zorg je ervoor dat je zo min mogelijk restlicht overhoudt.


Het belang van een goede nachtrust

Slapen is belangrijk dat weet iedereen, veel mensen weten niet waarom slapen nou zo belangrijk is. Door te slapen worden je hersenen opgeladen en klaargemaakt voor een nieuwe dag. Je hersenen krijgen zo de kans om gegevens te reorganiseren, informatie beter te verwerken en ook herinneringen te reorganiseren.


Daarnaast brengt een goede nachtrust meerdere voordelen met zich mee, zoals het tegengaan van huidveroudering, het herstellen van spieren, een betere concentratie, stressvermindering, een verlaging van de bloeddruk wanneer deze te hoog, het vermindert de kans op diabetes, depressies en op borst- en darmkanker. Daarnaast werkt een goede nachtrust libido verhogend en zorgt het ervoor dat je je vrolijker voelt en creatiever met uitdagingen om kunt gaan.

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter