Menu
EUR
Welke boxspring past bij mij?

Welke boxspring past bij mij?

Door: slaapadviseur Silk Heaven Reacties: 0

Welk type boxspring hoort bij mij?
Bij de aankoop van een boxspringset moet u rekening houden met wat voor type slaper u bent. Hieronder zijn de verschillende type slapers en bijbehorende boxspringsets op een rijtje gezet:

Type slaper: buikslaper
Wanneer u voornamelijk op uw buik slaapt, dan is het een goed idee om een redelijk stevige boxspring combinatie aan te schaffen. Een gemiddeld stevige boxspring combinatie zorgt ervoor dat uw ruggenwervel recht blijft liggen waardoor uw wervelkolom in de meeste ideale positief blijft gedurende uw slaap. Bovendien voorkomt dit type boxspring nekklachten.

Type slaper: zijslaper
Slaapt u vaak op uw zij dan is het aangeraden om een niet te stevig boxspring combinatie aan te schaffen waaronder een medium tot zacht matras. Het is belangrijk dat de boxspring combinatie de contouren van het lichaam volgt tijdens uw slaap. Uw ruggenwervel zal hierdoor recht blijven.

Type slaper: rugslaper
Slaapt u meestal op uw rug dan is het raadzaam om een soepele tot stevige boxspring aan te schaffen. Vooral uw onderrug moet bij u als rugslaper voldoende worden ondersteund. Bij een te zachte boxspring zal uw onderrug naar beneden zakken waardoor uw rug niet meer in de juiste positie zal liggen.

Type slaper: houdingen slaper / beweeglijke slaper
Bent u een beweeglijke slaper en heeft u niet echt standaard manier van slapen, dan is het raadzaam om een soepel matras aan te schaffen (medium hardheid). De boxspring dient bij het vele draaien van uw lichaam gedurende uw slaap de contouren van uw lichaam te volgen. Bovendien mag het matras niet te veel weerstand geven bij het bewegen.

Nieuw matras of boxpspring gekocht? Bescherm het met een matrasbeschermer voor een extra lange levensduur! Per 10 jaar komt er gemiddeld 1200 liter transpiratievocht in uw matras.


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €60,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!