Menu
EUR
Zijde als natuurlijk schoonheidsproduct

Zijde als natuurlijk schoonheidsproduct

Door: slaapadviseur Mirna Boomaerts Reacties: 0

Zijde als schoonheidsproduct

Wellicht vindt u de bio-producten wat aan de dure kant en ziet u het zelf maken van natuurlijke producten ook niet echt zitten. Niet gevreesd, want er zijn nog goede alternatieven die u kunt gebruiken als schoonheidsverzorging. Zijde biedt de uitkomst!


De kracht van zijde

Zijde kan wonderen doen voor uw haar en huid is 100% natuur (puur zijde). Wat is de kracht van zijde en wat kan het positieve effect zijn voor uw huid en haar?


Aminozuren

Zijde bevat aminozuren, die van nature een hydraterende werking hebben. Wanneer u op een zijden kussensloop slaapt of onder een zijden dekbedovertrek, wordt u huid constant gehydrateerd. Een droge huid is vatbaarder voor rimpels en oneffenheden. Met een goede hydratatie wordt uitdroging voorkomen. Ook wordt uw haar gehydrateerd wat uitdroging en gespleten haarpunten voorkomt.


Vochtregulerend

Zijde is vochtregulerend, in tegenstelling tot katoen. Katoen neemt enkel het vocht op. Dit klinkt wellicht als een voordeel, maar niets is minder waar aangezien het de huid uitdroogt. Zijde daarentegen werkt ook vochtregulerend, waardoor de huid contant gehydrateerd wordt.


Antistatisch en antiallergisch

Zijde is antistatisch en antiallergisch. De antistatische werking heeft een positieve uitwerking op uw haar en voorkomt dat u in de ochtend wakker wordt met haar wat alle kanten op staat. De antiallergische eigenschappen zijn een groot voordeel voor die met een gevoelige huid of een allergie. Ook heeft huisstofmijt geen kans van overleven in zijde.


Glad en zacht

Doordat zijde zo enorm glad en zacht is, worden slaapvouwen voorkomen. Door de gladheid vouwt de huid, indien deze in een kreukel is komen te liggen, direct terug omdat de stof simpelweg te glad is. Dit kan er voor zorgen dat permanente rimpels worden voorkomen of verminderd. Katoen is vaak te stug voor onze delicate gezichtshuid en kan oneffenheden verergeren, wanneer de stof tegen de huid aan schuurt.  Zijde daarentegen heeft door de zacht- en gladheid min of meer een polijstende werking.
 

Er is van alles te krijgen, van zijde gezichtsmasker, pyjama’s, dekbedovertrekken tot aan zijden kussenslopen. Omhul u in zijde, klik hier!


Wat zijn uw ervaringen met natuurlijke schoonheidsproducten? Bent u bekend met de werking van zijde of heeft u de positieve effecten zelf ondervonden. Deel het met ons en laat een reactie achter. 


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €60,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!