Menu
EUR
Beanie van zijde: Nieuw

Beanie van zijde: Nieuw

Door: Slaapadviseur Mirna Boomaerts Reacties: 0

Accesorize, accesorize! Als er een tijd is om alle fijne accessoires uit de kast te trekken, fan is het de winter wel: Leuke shawls, warme handschoenen en een gave muts. Natuurlijk gecombineerd met de perfecte tas, sieraden en juiste paar (warme) schoenen. En voor de mannen is een stoer accessoire altijd meegenomen, zeker als deze ook nog eens praktisch is.


De nieuwste aanwinst in de Silk Heaven collecties, is iets in huis wat ook jij gegarandeerd aan je wintergarderobe wilt toevoegen:

Een zijden beanie! Die modieus, warm én vriendelijk voor hoofd en haren is. Voor man, vrouw en kind.


Een van de grote ergernissen van een muts? Als je ergens naar binnen loopt, je muts eigenlijk gewoon af wilt zetten en dit niet durft. Uit angst voor statische, pluizende en platgedrukte haren. Een drama voor de dames (en heren) waarbij pluizen al tot één van de dagelijkse haar problemen behoort. Je kan in zo een geval kiezen voor oorwarmers, of simpelweg.. een koud hoofd en bevroren oren.

Althans: ware het niet dat een zijden beanie dus dé uitkomst biedt tegen alle, bovenstaande ‘muts euvels’ waar menig mens last van ’s winters. Hoe? Dat leggen wij je graag (haar)fijn uit:

 

  1. Zijde heeft namelijk veel goede en verzorgende eigenschappen. Het is niet voor niets dat deze stof veelvuldig wordt gebruikt in beddengoed, kleding, verzorgingsproducten en nu dus ook: wordt verwerkt in accessoires.

    Zo bevat zijde van nature aminozuren wat bijvoorbeeld voordelen heeft op het gebied van anti-aging en het haar. Dit omdat zowel huid als haren zelf ook aminozuren bevatten en zijde als het ware ‘helpt’ om deze in balans te houden, of zelfs te herstellen.

  2. Nog één van de grotere pluspunten: zijde is temperatuur regulerend. Het is niet te warm, niet te koud en past zich aan de natuurlijke lichaamstemperatuur. Zo zal je niet snel zweten onder je muts, waardoor je een nat hoofd vol haren tevoorschijn tovert bij binnenkomst. Tevens is dit zeer prettig voor de mensen die snel transpireren, het snel warm hebben en zich toch graag warm bedekken in de winter.

  3. Daarnaast is zijde glad van structuur. Wat er weer voor zorgt dat er minder wrijving ontstaat en pluizen, en dat zeggen we niet hardop: helpt om haaruitval veroorzaakt door het dragen van een schurende muts, tot de verleden tijd behoort. Zijde is in tegenstelling tot polyester of satijn van polyester, anti statisch.  Een zijden kussensloop, bijvoorbeeld, is zeer geliefd onder de mensen met een gevoelige huid. En ook bij haaruitval, beschadigde haren en pluishaar is zijde een geliefde keuze. Simpelweg omdat de gladheid van de stof deze klachten tegengaat.

 

Een zijden beanie is dus de uitkomst voor een ieder die zich graag warm wilt houden, goed voor zijn of haar haren wil zorgen en er toch modieus uit wilt (blijven) zien. Ook bij haarverlies of kaalheid, is de zijden voering lief en zacht voor de hoofdhuid.

Voor wie er in de winter stijlvol bij wil lopen en het voordeel voor de haren en hoofdhuid wil ervaren.  Deze beanie is verkrijgbaar in 1 maat voor volwassenen (let op, het is een maat M. Voorkom retouren en meet je hoofdmaat op) en 1 maat voor kinderen.  

 

 

Wie gun jij zo een fijne zijden beanie voor deze kerst, of kan deze goed gebruiken? Deel deze persoon in een reactie!

 


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €60,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!