Menu
EUR
Ondernemer en slecht slapen? Burnout recept!

Ondernemer en slecht slapen? Burnout recept!

Door: Mirna, slaapadviseur Silk Heaven Reacties: 0

Lig je wakker door hitte? Lig je te woelen? Er zijn vele methodes tegen slapeloosheid. Zoals mindfullness, yoga nidra, meditaties en nog veel meer. Maar heb je al wel eens aan je matras en dekbed gedacht? Je ligt 1/3 van je leven in je bed. Dan mag dat ook eens onder de loep genomen worden. Zomaar even een dekbedje pakken uit de schappen van een warenhuis, is te makkelijk. Heb je dan ook wel het materiaal wat juist jouw slaap te goede komt? Grote kans van niet.  Tijd om je te laten informeren door een expert. Iemand die jarenlang ervaring heeft met slaap problemen. Zelf ondernemer is. En alle kenmerken van bedtextiel kent. Zodat jij het beste advies krijgt.

Ik heb zelf van mijn 3e tot 33e een slaapstoornis gehad. Uiteindelijk na een misdiagnose en zelf experimenteren, ontdek ik dat mijn beddengoed ook een grote factor is om lekker te slapen. Als ondernemer van Silk Heaven, sinds 2009, ken ik alle materialen. Van katoen tot dons, van wol tot zijde en bamboe.

Wacht niet te lang en boek nu een afspraak in:

Aanvraag gratis 20 minuten telefonisch adviesgesprek met slaapadviseur Mirna

 
 
*Ik ben ermee akkoord dat Silk Heaven mijn gegevens gebruikt volgens haar privacy policy.


Goed slapen, energiek opstaan

Ik help je graag om beter te slapen. Dat is zo belangrijk! Slapeloosheid zorgt voor moeheid, gebrek aan concentratie, moeite moet overzicht houden of zelfs op het randje van een burnout raken. Als ondernemer is het nodig dat je scherp bent. Elke dag.

Wakker liggen door hitte

Ben je op zoek naar lekker slapen? Of ben je op een leeftijd gekomen dat je het snel warm hebt en daardoor tegenwoordig slechts slaapt? Ook dan kan ik je helpen. Je behoeften qua dekbed zijn veranderd. Met een dunner dekbed ben je er nog niet. Je hebt het juiste materiaal nodig. Daar weet ik alles van. Bovendien kan ik je ook helpen met relevante reviews van de klanten die ik al eerder heb mogen helpen.

Ook ik heb als ondernemer een drukke agenda. Ik heb een paar momenten vrij gehouden voor een 20 minuten gratis advies telefoongesprek. Je krijgt mij direct persoonlijk aan de lijn. Ik verdiep me in jouw slaapproblemen. En kijk samen met jou wat de beste oplossing is.

Wacht niet te lang en boek nu een afspraak in >Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €60,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!