Menu
EUR
Zijden kussensloop mee op vakantie: 5 redenen waarom

Zijden kussensloop mee op vakantie: 5 redenen waarom

Door: Silk Heaven - Mirna Reacties: 0

Ga jij ook op vakantie dit voorjaar of een weekendje weg? Grote kans dat je precies weet wat er in de koffer gaat. Toiletartikelen, kleding, wandelschoenen, slippers. Vergeet je niet je originele Silk Heaven 100% zijden kussensloop mee te nemen?  Je herkent als vakantieganger het probleem: eenmaal op bestemming is het lastig om de draai te vinden in een vreemd bed, op een vreemde locatie. Niet te vergeten dat het beddengoed op vakantie nog wel eens wat te wensen overlaat. Ook qua hygiëne.  Jammer genoeg kan je niet je gehele bed meeslepen naar je hotel of vakantiewoning. Zelfs alleen je dekbed neemt waarschijnlijk al teveel ruimte in. Ontdek waarom jouw zijden kussensloop overal met je meereist:

Je 100% zijden kussensloop mee op reis

Gelukkig bestaat er een praktischer oplossing die al heel veel verschil kan maken: Je originele Silk Heaven 100% zijden kussensloop mee op reis. Dit kan qua slaapcomfort al een wezenlijk verschil maken. Niet onbelangrijk, want het doel van vakantie is bijkomen van het dagelijkse leven en gaat niet als je niet toekomt aan de broodnodige uurtjes slaap.  Bovendien is het hygiënisch: huisstofmijten en hun uitwerpselen, kunnen niet door het zijden kussensloop heen. Zo adem je dat niet in en bovendien zit er ook een goede barrière tussen jou en het hoofdkussen van het hotel, met huidschilfers en vocht van de vorigen..

Heb jij er al aan gedacht om je kussensloop van zijde mee te nemen op vakantie? Zo niet: dan hebben we hier 5 redenen waarom je dit komende weekendje weg of vakantie juist wél wil doen: 

1. Hygiëne: beestjes!

Hoewel het beddengoed op het vakantie adres (meestal) goed en agressief chemisch gereinigd worden; is dit in het geval van hoofdkussens niet altijd het geval. Je moet er niet te lang over nadenken, maar je hebt ongemerkt toch te maken met de huidschilfers en lichaamsvocht van een tal andere personen. Je eigen kussen is simpelweg gewoon schoner. Dat slaapt op zich gewoon veel lekkerder. Is je kussen te groot om mee te nemen?  Een zijden kussensloop vormt een hygiënische barrière.  En sowieso.. wie wil er nou ook maar 1 dag zonder zijden kussensloop slapen?!

2. Goed kapsel, mooie huid: ook op vakantie moeiteloos

Je vergeet je tandenborstel en nachtcrème vast niet mee op vakantie te nemen? Een goede dagcrème met SPF minimaal 15, liefst 30 heb je ook al in de toilettas zitten. Je originele Silk Heaven 10% zijden kussensloop hoort hier ook bij: een onmisbaar onderdeel van jouw dagelijkse schoonheidsverzorging. Zijde is zo klein op te vouwen, het neemt nog minder plaats in dan een slipje. Geloof mij, je gaat je zijden kussensloop ontzettend missen als je opstaat met rode vlekken op je wangen en warrig haar van het ruwe katoen kussenhoes op je vakantieverblijf.

3. Allergieën

Huisstofmijt. Iemand die hier al gevoelig voor is weet waarschijnlijk al precies waar we naartoe willen. Kussens in bungalows/ hotels zijn dikwijls niet hypo allergeen en dit kan een tal van klachten veroorzaken voor mensen met luchtwegklachten, veroorzaakt door huisstofmijten. Als je thuis al een hypo-allergeen kussen gebruikt, zoals een kussen van zijde, dan heb je al meer dan genoeg reden om deze gewoon in de koffer te stoppen.  Een hoofdkussen is nogal groot, maar als je met de auto gaat, is er vast een plekje te vinden.  En anders, je puur zijden kussensloop: die kan nog wel in je jaszak. Een uitstekende barrière tegen beestjes...

4. Comfort

Een goed hoofdkussen heb je, naar alle waarschijnlijkheid, met grote nauwkeurigheid uitgezocht. Dit aan de hand van jouw slaaphouding en slaapcomfort. Hier wordt op vakantiebestemmingen geen rekening mee gehouden en dit is dus één van de redenen dat slapen niet altijd even makkelijk gaat op vakantie. Het kan zelfs zijn dat je te kampen krijgt met rug en nekklachten door het slapen op een verkeerd kussen.  Een kussen meenemen vult al snel je koffer. Neem daarom je Silk Heaven kussensloop wel mee.  Heb je thuis een ergonomisch kussen? Een handig trucje is om op vakantie een handdoek op te rollen en deze onder je kussen te leggen. Bij wijze van nekrol.

De agressieve, chemische reiniging die vaak gebruikt wordt door hotels, voor het beddengoed:  Het is natuurlijk een prettig idee dat je beddengoed op vakantie goed is schoongemaakt. Echter is chemische reiniging niet echt vriendelijk voor je huid, haar en gezondheid. Zeker niet als je er 8 uur per nacht met je gezicht op moet liggen en deze stoffen altijd enigszins inademt. Met je eigen zijden kussensloop ben je verzekerd van het wasmiddel dat je thuis gebruikt. Een geruststellende gedachte (en het ruikt waarschijnlijk ook nog eens veel prettiger).

5. Frisheid bij hitte

Gebruikers van een zijden kussensloop weten direct waar we nu over praten. Zeker als je op vakantie gaat naar een warm land en last hebt van klachten zoals nachtzweten. Koel slapen is dan van essentieel belang. Hotelkussens zijn om praktische redenen dikwijls gemaakt van synthetische materialen. Deze houden warmte juist vast. Een kussensloop van zijde werkt temperatuur regulerend. Je hebt het hiermee dus nooit te warm en dus geen nat beddengoed zo op vakantie. Dus als je extra ruimte hebt in je koffer, neem ook je hoofdkussen mee! Of stop hem in een vacuüm zak. Dan is hij plat.

Bekijk de vele reviews van onze klanten. 9 Van de 10 beveelt het Silk Heaven zijden kussensloop aan vriendinnen aan. 

Ben jij weleens op vakantie geweest zonder jouw 100% Silk Heaven zijden kussensloop en hoe beviel dat?


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €60,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!